Publicitat
Vallès Occidental · 10 de Gener de 2013. 20:36h.

Gallifa es resisteix a despenjar l'estelada

L'alcalde explica que ha trobat "un forat legal" per mantenir-la, malgrat la llei de banderes

Gallifa es resisteix a despenjar l'estelada

Imatge del darrer ple de setembre (Foto: www.gallifa.cat)

L'alcalde de Gallifa, Jordi Fornas, es resisteix a despenjar l'estelada de l'Ajuntament, malgrat que ha rebut un requeriment de la Delegada del Govern, Maria de los Llanos de Luna, instant-lo a que compleixi la llei de banderes.

Fornas, de Solidaritat, ha convocat una roda de premsa per aquest divendres per explicar als mitjans que ha trobat un forat legal per mantenir l'estelada a la seu del consistori.

Després de declarar-se insubmís fiscal amb l’Estat espanyol, l’ajuntament de Gallifa va rebre el passat 30 de novembre un altre requeriment de la delegada del govern espanyol a Catalunya per tal que onegés la bandera espanyola a l’edifici consistorial. Fins aquell moment a l’ajuntament només hi onejaven la bandera independentista, la catalana i la de Gallifa.

Segons s'explica en un comunicat, "després d’estudiar detalladament la Llei 31/1981, de 28 d’octubre, de banderes, l’ajuntament de Gallifa ha trobat la fórmula legal per tal de mantenir la seva condició de territori català lliure tot mantenint en el lloc d’honor que li pertoca l’ensenya Catalana i la de la independència de Catalunya".

Amb aquest gest, diuen, Jordi Fornas i el seu equip de govern, "animen a tots els municipis catalans declarats territori català lliure o adherits a l’Associació de Municipis per la Independència, que hagin estat requerits per la delegació del govern espanyol, a fer el mateix que l’ajuntament de Gallifa".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 LOLA, BCN, 11/01/2013 - 09:22

Un home de principis!!!

#1 artur, mas-turbador, 11/01/2013 - 00:17

todos los nens han estado viendo al Barça. Dentro de poco vendrán a opinar y puntuar

a no, perdón, ¡estas son noticias sin importancia!