Publicitat
Vallès Occidental · 11 de Gener de 2013. 16:39h.

Gallifa penja una minibandera espanyola

El consistori troba un buit legal per mantenir l'estelada i complir amb la llei de banderes

Gallifa penja una minibandera espanyola

Imatge de la mini bandera espanyola

L'Ajuntament de Gallifa (Vallès Occidental) ha col·locat a la façana una mini bandera espanyola -d'un pam aproximadament-, com a la solució per complir la llei de banderes i per poder mantenir l'estelada, després que la Delegació del Govern a Catalunya els enviés un requeriment per treure la independentista.

La resta de banderes, la del municipi, la senyera i l'estelada, aquestes de mida normal, estan situades no a la façana de l'ajuntament, sinó al costat, a la plaça.

Aquesta fórmula és la que ha trobat l'Ajuntament de Gallifa, liderat per Jordi Fornas (SI), després que la Delegació del Govern a Catalunya els instés a col·locar la bandera espanyola al consistori després d'haver-la retirat.

Aquest és el buit legal anunciat per l'alcalde, que ja aquest dijous va instar a la resta de municipis que tenen penjada la bandera independentista i han tret l'espanyola a seguir la seva proposta per no haver de fer canvis i respectar la llei, ja que no s'especifica de quina mida han de ser les banderes.

A més, la bandera espanyola "està en el lloc preferent i d'honor", ha explicat Fornas, que ha indicat que amb aquesta solució dóna compliment a la legislació espanyola i al mateix temps el consistori pot lluir la bandera independentista.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#26 Redpixel, Graz (Àustria), 14/01/2013 - 12:18

Bona mesura per estalviar, menys tela menys diners. A més és un troç de teixit no volgut per la majoria de Gallifa.

#25 Mikel, Girona, 13/01/2013 - 18:00

A tots els pobles sempre hi ha d'haver un "tonto". El tonto del pueblo.

#24 Elena, Barcelona, 13/01/2013 - 02:00

¿Los naturales de Gallifa son gallifantes?

#23 Tots amb Gallifa, www.helpcatalonia.cat, 12/01/2013 - 15:28

Moltes felicitats a aquest ajuntament!!! feia molt de temps que no em reia tant i la veritat és que no veig enlloc que incompleixin cap llei. Molt bo, BONÍSSIM, de debó. Algun dia m'aproparé a aquesta població per felicitar-los personalment. Gràcies.

#22 Moles, Les Ardenes, 12/01/2013 - 15:21

por que os jode tanto a los que siempre proclamais que no sois nacionalistos españoles.Serà por que sois unos buenos patriotas? Venga hombre, esa banderita demasiado grande todavia.