Publicitat
Vallès Occidental · 1 de Gener de 2011. 21:23h.

Ganivetades a Sant Cugat

Un militant de CDC acusa el cap de gabinet de Recoder de "prepotència, autoritarisme i manca de lideratge"

Ganivetades a Sant Cugat

Lluís Recoder, amb Irene Rigau el dia de la presa de possessió de Mas

Miquel Quintana, militant de CDC i fins ara dirigent del partit a Sant Cugat ha renunciat a tots els seus càrrecs. Segons explica al seu bloc, "he renunciat al càrrec que la nova alcaldessa de Sant Cugat del Vallès em va oferir el passat dijous. Un càrrec sense importància, ja que es tractava d’incorporar-me de nou al gabinet d’Alcaldia, després de passar 20 mesos en l’ostracisme, en un racó de l’Ajuntament, pràcticament sense feina. Un racó al que vaig anar a parar perquè el cap de gabinet, Marc Monells, del llavors alcalde Lluís Recoder s’ho va proposar i ja m’ho havia advertit quan un dia em va dir que no volia estigués al seu costat, com adjunt, malgrat la decisió del mateix alcalde".

"Un cap de gabinet que ha actuat amb tota la prepotència, autoritarisme i manca de lideratge, que ha aconseguit que moltes persones així ho posessin en coneixement del mateix alcalde, però que no va tenir ni ha tingut cap conseqüència. Ans al contrari, ara actua ja de cap de gabinet del nou conseller. I no és per enveja com em va dir un dia l’alcalde, ja que per molts conceptes i experiències en la meva vida, puc estar i estic molt per sobre. Un cap de gabinet que en algun moment haurà de respondre de la situació de l’església evangèlica de Valldoreix, inaugurada pel llavors president Pujol fa deu anys i que ara està en situació il·legal ja que li manquen tots els permisos i la seva signatura apareix en tota la documentació ja que en aquells moments actuava com a secretari de l’església. Un tema que va quedar amagat ja que per aquells moments CiU governava l’EMD de Valdoreix i posteriorment, ell va estar quatre anys com a vocal", afegeix.

"Així mateix he renunciat als meus càrrecs dins el partit. El de Conseller Nacional i el de membre de l’Executi Comarcal del Vallès Occidental-Sabadell. En aquest cas sí em sap greu pel fet que Olga Olivé, presidenta, i la resta de membres de l’executiu són persones extraordinàries. Han demostrar que són persones amb les que si pot parlar i prendre decisions importants. Unes persones que sempre m’han demostrat la seca estima", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Miquel Quintana, Sant Cugat del Vallès, 13/01/2011 - 03:35

Pepa Sánchez, hs triat un nom molt comú per deixar un comentari dirigit i a més amb un nom fals. Veig que des de Lleida estàs ben informada però tu mateixa et descobreixes. Sigues honesta i no et deixis manipular. I això suposant que siguis Pepa i no Pep. I que diu Google de mi?. Res de dolent.

#10 Miquel Quintana, Sant Cugat del Vallès, 13/01/2011 - 03:32

Maria, de Picamoixons, crec que se't veu el llautó quan dius el que dius en el teu comentari. O no en saps res o si ho saps i estàs escrivint això perquè algú del partit t'ho ha dit. Pensa i no participis. Quedaràs millor.

#9 Marc, Sant Cugat, 03/01/2011 - 14:48

Hi ha comentaris de lectors que desconeixen la realitat de l?Ajuntament de Sant Cugat. És transparent?. Preguntin al Sr. Quintana o al mateix Síndic de Greuges de Sant Cugat com es proveeixen les vacants de personal, i que expliquin com es va va proveir l?any passat la vacant del Gabinet d?Alcaldia

#8 Marc, Sant Cugat, 03/01/2011 - 12:53

El Sr. Quintana es queda curt, molt curt en tot el què diu. Encara podria amollar moltes més coses.

#7 maria, picamoixons, 03/01/2011 - 09:12

Si CDC fos un partit serios aquest Sr Quintana ja hauria d'haver estat expulsat