Publicitat
Gironès · 10 de Juliol de 2012. 17:36h.

Girona multarà tirar una burilla a terra

L'Ajuntament endureix l'ordenança cívica

Girona multarà tirar una burilla a terra

Cartell en un carrer de Barcelona

L'Ajuntament de Girona ha endurit l'ordenança cívic i ha inclòs noves normes, com la que prohibeix fumar al carrer als menors, i estableix una multa de 300 euros als que la contravinguin. L'ordenança castiga igualment la pràctica de l'acte sexual al carrer o passejar nu o amb el tors al descobert.

Les prohibicions fan referència també al consum d'alcohol al carrer o llençar una burilla a terra, una prohibició que afectarà tot el món. Els tretze vots favorables de CiU i del PP van donar via lliure a aquesta nova normativa, malgrat l'oposició dels dotze representants en el Ple d'anit de PSC, CUP i ICV.

El PP ha anunciat de totes maneres que presentarà algunes al·legacions a la nova ordenança de civisme, mentre que els socialistes consideren que es dóna una imatge equivocada de ciutat afectada pel fenomen del 'botellón' per un consum massiu d'alcohol als carrers que creu inexistent.

Una altra prohibició que preveu la nova normativa és les que els bars musicals i discoteques tinguin una distància entre ells superior als 75 metres. Tampoc es podran obrir nous locals d'oci nocturn en carrers més estrets de sis metres per evitar les molèsties que podrien causar als veïns.

Carles Puigdemont, alcalde de Girona, a la dreta

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Pau, Brussel·les, 12/07/2012 - 18:48

Em sembla fantàstic, és una marranada. I als que us queixeu tant, sigueu mica més nets, que no és tan difícil

#6.1 PERICO, puerto del Rosario, 16/04/2013 - 23:14

Asi tendrian que ser todos los alcaldes, no como el de puerto del Rosario que da vergüenza como estan las calles de colillas y la entrada de los lugares públicos empezando por el hospital y el tan tranquilo, ahora en los solares si han puesto letreros de los perros que lo veo muy bien porque

#5 Pimpollo, Vic, 11/07/2012 - 11:20

Todo por la pasta! Que no! Que hasta que no multen por hablar en catalan por la calle no me los tomaré en serio.... Lo de multar por practicar el acto sexual es de aurora boreal! Y por follar dentro del mar? Conozco a uno que lo hace a menudo....

#5.1 Multa SI!, Barcelona, 11/07/2012 - 14:06

Ni per pasta ni per tonteries si tinguéssim una societat EDUCADA, com la que teniem abans això no passaria. Amb tota la purria que ha envaït Catalunya que vols. I els que fumeu el més de tots.TOTS llenceu les burilles al terra, pero un paper d'un caramel no: que te de diferent?Si senyor! Multa!

#4 tessa, palleja, 11/07/2012 - 10:00

suposu que deuran posar un cendrer a cada 10 metres.

#3 Pere Cases, Girona, 11/07/2012 - 08:49

Girona és la ciutat de Catalunya on millor es viu i l'alcalde Carles Puigdemont i el seu equip no fan més que preservar aquesta qualitat de vida i millorar-la. A Girona sobren els porreros, borratxos, radicals i desgraciats de tota mena. Sino, que paguin.

#2 Qui pagarà les multes ?, bcn, 10/07/2012 - 18:29

I qui pagarà les multes ?. Evidentment els contribuents habituals. Els de sempre, continuaran sense pagar res de res.