Publicitat
Gironès · 27 de Març de 2013. 08:27h.

Girona declara Llanos de Luna persona 'non grata'

Consideren que la delegada del Govern espanyol es comporta com "una virreina en una colònia"

Girona declara Llanos de Luna persona 'non grata'

Llanos de Luna, en una imatge d'arxiu

El ple extraordinari de l'Ajuntament de Girona, celebrat aquest dimarts, ha aprovat declarar la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, "persona non grata". La moció ha estat aprovada amb els vots de CiU, la CUP, i ICV, el PSC s'ha abstingut i PP hi ha votat en contra.

El text, presentat per la CUP, demanava declarar Llanos de Lluna "persona non grata" i donar suport a la proposta del Parlament de Catalunya de demanar la destitució de la delegada del Govern per la seva suposada actitud hostil.

El regidor de la CUP, Carles Bonaventura, ha definit l'actuació de la delegada del Govern com "la d'una virreina en una colònia", mentre que el portaveu d'ICV, Joan Olòriz, ha justificat el seu vot positiu la proposta argumentant que si es perd el respecte entre institucions cal donar una resposta. L'ecosocialista ha demanat també la dimissió de la delegada.

L'alcalde, Carles Puigdemont, ha assegurat que amb aquesta moció no es busca cap confrontació, però sí demostrar l'"autoritat moral" de l'Ajuntament, i és que en opinió del convergent, és responsabilitat de l'alcalde defensar tot allò que s'aprova democràticament al consistori, en referència als recursos contenciosos administratius que ha presentat la delegada contra l'Ajuntament.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 Manel, Salt (Gironès), 28/03/2013 - 10:38

Ambla crisis que hi ha i aquesta dona es dedica a gastar diners públics en fotilesses...molt patètica aquesta dona...encara ric de la bofetada que li va cardar el Jutge amb el tema dels trens...

#16 nedland69, Roses, 27/03/2013 - 14:57

content, els meus politics s´hagin esforçat en declarar aquesta dona non grata per Girona,recursos públics esgotats,he anat a la feina mes tranquil,a mes també estic mes tranquil per que els meus conciutadans ara están mes contents i entretinguts i també han desaparegut les retallades en sanitat

#15 Anti-Islam, Salt, 27/03/2013 - 13:38

No se preocupe Sra. Llanos de Luna, no se pierde nada.

#14 Bernat, Barcelona, 27/03/2013 - 13:02

Aquesta és com la Cifuentes de Madrid. Osigui, una jumenta pompinera.

#12 Long life Gibraltar (UK), www.gibraltar.gov.gi, 27/03/2013 - 10:26

La colona major assistint a una festa de l'ultra Bellalta:

www.naciodigital.cat/noticia/49170/llanos/luna/condecora/diari/escriu/coronel/alaman