Publicitat

L’Entesa denuncia “manca de manteniment” a les instal·lacions esportives

Goteres a Sabadell

Imatge de les goteres

L’Entesa per Sabadell denuncia “manca de manteniment” a les instal·lacions esportives de la ciutat per part del govern municipal. I és que aquest cap de setmana s’han hagut de suspendre partits oficials de diverses categories del campionat d’handbol a causa de les goteres existents al Pavelló Municipal de Gràcia.

Aquest fet -afegeixen- produeix “una considerable alteració” en el campionat de competició de les categories afectades i un “greu perjudici per als equips i els acompanyants, especialment als que s’han desplaçat des d’altres municipis, amb el corresponent cost”. Una situació que, a més, “dóna una pèssima imatge de la ciutat”.

Aquesta situació del pavelló de Gràcia “no és un fet puntual, sinó una constant que es va repetint des de fa molts anys”, considera l’Entesa, “a causa de l’ineficient manteniment, malgrat l’Ajuntament disposa d’un servei de manteniment preventiu”. Tot i les reiterades denúncies plantejades per l’OAR Gràcia, que és l’adjudicatari de l’equipament, “el govern municipal no ha afrontat cap solució per resoldre el problema”.

Segons asseguren, aquesta “lamentable manca de manteniment” contrasta “amb els milers i milers d’euros que el govern municipal destina per liquidar el dèficit anual d’uns 300.000 euros anuals de la Pista Coberta, o les inversions dedicades a fer obres al complex esportiu Olimpia per regalar-lo a la Federació Catalana de Futbol”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Terraxa, Terrassa, 20/11/2013 - 08:33

No només al de Gràcia, també a Can Balsach (Creu Alta) i a d'altres pabellons.

#1 Marcus, bcn, 19/11/2013 - 13:38

"NOTICIÓN"