Publicitat
Maresme · 21 d'Abril de 2010. 13:38h.

Guerra a la bandera blava

Sant Pol rebutja demanar-la per preservar les barques de pesca i l'envelat de la festa major

Guerra a la bandera blava

Barques de pesca a la platja de Sant Pol

L'Ajuntament de Sant Pol ha renunciat a la bandera blava per a les seves platges perquè "no estem d’acord amb els arguments de la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor, establerta a Madrid".

En aquest sentit, el consistori denuncia que "pretenen treure de les nostres platges els elements tan característics de la vida de poble i del patrimoni local com les barques de pesca o l’envelat de la festa major, un dels requisits que ens suggereixen per atorgar-nos la bandera blava".

Per preservar aquests elements, l'Ajuntament ha renunciat a la bandera blava, però destaca que "això no és sinònim de baixa qualitat, ans el contrari".

Per últim, en un comunicat, han apuntat que "a Sant Pol ja hem iniciat els tràmits per obtenir la qualificació ISO 14001, el distintiu que ens permet implantar un sistema de gestió contínua, any rere any, a totes les platges del municipi i que ens permet garantir un alt nivell de protecció del medi en el marc d’un desenvolupament sostenible".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lluis K, Sant Pol, 22/04/2010 - 08:55

Sant Pol, un oasi de bellesa, equilibri, història, orgull de pertinença interna i externa i bona gestió!
Bandera blava? Bah! Quatribarrada a les platges i no cal més...

#3 David, Cornellà, 21/04/2010 - 22:44

Que hi posin les quatre barres! Entre els correfocs, el tortell de reis (sí, va estar a punt de ser prohibit perquè conté una "joguina") i ara això de les barques de pesca, això de la UE em comença a destrempar, eh?

#2 Caldetes, Barcelona, España, 21/04/2010 - 22:33

Sant Pol es una playa Española de PRIMERÍSIMA CALIDAD, y las barcas son Santpolenques, y de ahí no se mueven ni las barcas ni un grano de arena. SANT POL y CALDETES siempre con Barcas !!

#1 m10, Sant Pol de Mar, 21/04/2010 - 14:07

Sant Pol Ni Ciutat Ni Espanyol!