Publicitat
Baix Camp · 23 de Juliol de 2008. 17:50h.

Guerra bruta a Reus

Ariel Santamaria acusa la secretària de l'alcalde d'haver repartit fotos d'ell despullat als regidors

Guerra bruta a Reus

Una de les dues fotos que es va repartir (Foto: Xavier Mercadé)

Ariel Santamaria, segons ha assegurat a e-notícies, amenaça l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, amb una moció de censura i ha presentat una denuncia contra la secretària de l'alcalde, Carme Cano, per, segons ell, haver repartit fotografies d'ell despullat a tots els regidors.

Els fets es remunten al passat 25 d'abril. Minuts abans que comencés el ple municipal, tots els regidors es van trobar damunt el seu pupitre dues fotos de Santamaria, de mida DIN A4, que van ser fetes durant un concert que el cantant va fer al Senglar Rock de Lleida fa uns anys i en les quals sortia despullat, tant des de davant com des de darrera.

Santamaria va demanar que s'obrís una investigació per trobar el responsable d'haver repartit les 54 fotografies (2 per cadascun dels 27 regidors), però l'alcalde no hi va estar d'acord i li va dir que el tema es tractaria en les juntes de portaveus.

El regidor de la CORI va decidir investigar pel seu compte i gairebé dos mesos més tard, malgrat que fins i tot fonts de la policia local li havien dit que mai trobaria el responsable, té a les seves mans proves que l'han portat cap a Carme Cano com a presumpta autora dels fets. La CORI ha presentat una demanda contra  la secretària de l'alcalde, i el passat divendres es va celebrar l'acte de conciliació previ a la presentació de la querella. Cano no s'hi va presentar i va enviar un advocat i un procurador que van portar una declaració seva en la qual deia que no havia fet res. Ariel Santamaria s'ha de reunir en les properes amb el seu advocat i decidiran si finalment presenten la querella contra Cano.

Veure declaracions d'Ariel Santamaria

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 ton, Reus, 29/05/2009 - 23:26

A veure si fotem fora als socialistes

MOCIÓ DE CENSURA JA

#11 Dolors, terassa, 24/07/2008 - 15:11

Quin cul més fastigós! Aquest tipus és un pobre de mi, no?

#10 Roger, BCN, 24/07/2008 - 11:17

Si em diguessis que sortís despullat a l'intimitat, però és un concert.
En concepte de que ha presentat la querella si es depulla en públic són el seu problema les conseqüències.
Pallasades amb tothom menys amb ell, no?

#9 Josep, Reus, 24/07/2008 - 06:49

Els socialistes només saben fer joc brut, joc mafios, i tenen a les secretaries per putinejar; Pobre ajuntament de Reus amb aquests filesos, filesant; per als socialistes l'adminisnistració només serveix per filesar amb els impostos dels ciutadans

#8 Andreu, Banyoles (Pla de l´Estany), 24/07/2008 - 04:19

És vergonyós que l´alcalde de Reus es comporti com un autèntic cacic cowboy i faci guerra bruta contra Santa Maria, i asobre no tingui la valentia de reconèixer que ha sigut ell i la seva secretària els culpables de les fotos. Lluís Miquel dimissió!