Publicitat

L'acord de l'Ajuntament de Parets amb floristes i llibreters per no polititzar Sant Jordi obliga CDC a suspendre el concurs anual de dolços

Guerra de pastissos

Turull, durant el concurs de l'any passat

El concurs de pastissos que cada any per la Diada de Sant Jordi se celebra a Parts del Vallès no s'ha fet enguany. L'Ajuntament, governat amb pacte PSC-PP, ha decidit que aquest any no s'instal·lin paradetes relacionades amb formacions polítiques per no polititzar la festa.

Això ha provocat que no es pugui celebrar el concurs de pastissos, que cada any ha organitzat CDC als seu estand. La formació nacionalista ha lamentat en un comunicat que "des de l'equip de govern ens han notificat verbalment la no permissió per instal·lar estands relatius a partits polítics".

"Amb aquesta notificació verbal, es negava la realització d'aquest concurs tant popular ja que està organitzat per una formació política. La falta de responsabilitat de l'equip de govern del PSC-PP es total degut que no s'ha rebut la notificació escrita com s'havia sol·licitat", han afegit.

La decisió de l'equip de govern de Parets, però, està lligada a un acord signat l'any passat amb representants de llibreters i floristes del municipi per no polititzar la festa de Sant Jordi. I és que segons aquests gremis, que durant la Diada es venguin llibres i flors a les paradetes de qualsevol entitat és competència deslleial.

És per això que des de CDC de Parets asseguren que no volen "culpar els floristes i llibreters per l'acord adoptat, ans el contrari, sempre hem col·laborat amb ells en adquirir roses i llibres dels seus estands, i continuarem col·laborant-hi en altres activitats i defensarem la llibertat democràtica per realitzar activitats sigui quin sigui el seu origen, tant sigui una formació política com una entitat".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Joanjo, bcn, 24/04/2013 - 13:55

La proxima proposta del PP: canviar el nom a Parets-Paredes

#3 Culeamuerte, Las Corts, 24/04/2013 - 09:31

Menos pasteles, menos fiesta y menos robar !!! A curraaaaaaaaarrrrrrr !!! Ganduleeeesss

#2 Laura , Parets del Valles, 23/04/2013 - 20:20

Menys pastissos i més feina.

#2.1 sabruca, parets, 24/04/2013 - 10:50

lo de mes feina u deus dir per el PSC que fa 25 anys que governan i ara a sobre per no perdra la majoria o fan amb el PP

#1 pep, manresa, 23/04/2013 - 19:29

Aquest de CiU són així de porucs, els fa caguera que les roses tinguin espines i que el tortells duguin sorpreses... per arribar a la independència ens falten líders i ens sobren pusil.lànimes.