Publicitat
Barcelonès · 27 de Juny de 2010. 11:00h.

Hereu, a l'ofensiva

L'alcalde apel·la al vot de la por: "una opció conservador portaria a la fractura social"

Hereu, a l'ofensiva

Jordi Hereu, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha assegurat que "la Barcelona atractiva en el món no es pot permetre la fractura social que provocaria la dreta". Per evitar que així sigui i CiU es faci amb l'Ajuntament, el batlle s'ha compromés a "no repetir un govern en minoria com l'actual perquè els costos són alts i jo els estic patint".

En una entrevista a l'Avui, sobre el seu futur com a candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, hereu ha manifestat que "em sento amb el suport del partit, això sí, en un moment complicat del socialisme democràtic a Europa, a l'Estat, a Catalunya i també en una gran ciutat com Barcelona. No negaré que he viscut moments complicats però també d'aquests s'extreuen punts de fortalesa. Aniré a totes".

I sobre el rumors que han sorgit sobre un possible relleu coma candidat, ha manifestat que "jo vaig respondre que era decisió del partit que jo fos el candidat perquè jo no estic en cap monarquia sinó en una organització democràtica que pren les decisions com cal i sobre les quals jo no tinc cap dubte".

Per últim, sobre l'exconseller Ferran Mascarell, que ha sonat com a possible substitut d'Hereu, l'alcalde ha dit que "el nostre partit té, per sort, molts actius. Les idees sobre Barcelona de Ferran Mascarell són les nostres i hem compartit projecte. Ara és moment de cohesió i unitat, però no de tancament".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 lucifer, bcn, colonia del Deutshe Bank y Paribas, 28/06/2010 - 20:05

Lo dudo mucho, no se puede superar la fractura social de mas de 5 millones de parados, por mucho que manipulen los numeros.

#7 fatxenda, Sant Andreu, 28/06/2010 - 19:37

Però es que es notarà la diferència entre la dreta "progre" i la dreta més "liberal"?? Vinga que no ens enredaràs un altre cop. Visca St Andreu lliure i sobirà. ST ANDREU IS NOT BARCELONA

#6 Ciudadanista, Barcelona, 28/06/2010 - 18:59

Hereu está quemado, ha decepcionado a todo el mundo. Demasiadas cosas mal hechas: consulta de la DIAGONAL, pacto con Laporta para recalificar el MINIESTADI y construir 1.624 pisos, Bomberos en PARC MIRÓ, etc. Debería volver a su profesión.

#5 Toni, bcn, 28/06/2010 - 13:58

Aqui la única fractura és els ciutadans de Barcelona i els impostos i multes de l'Ajuntament

#4 Tòfol, Els Monjos, 27/06/2010 - 16:28

Qui ha pagat el publireportatge d'avui a La Vanguardia on amb el nom de 'pàgines especials' l'Ajuntament de Barcelona es dedica a fer autobombo descarat d'ell mateix? Seria bo saber d'on han sortit les misses.