Publicitat
Barcelonès · 30 de Març de 2012. 16:30h.

Hereu deixa la primera fila de la política

L'exalcalde renuncia a l'acta de regidor

Hereu deixa la primera fila de la política

Jordi Hereu, en una foto d'arxiu

L'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha renunciat aquest divendres a l'acta de regidor pel PSC en un acte celebrat a l'Ajuntament de Barcelona. Els regidors de tots els grups municipals li han regalat un bastó de comandament de la ciutat.

L'actual alcalde, el convergent Xavier Trias, ha reconegut que Hereu li va deixar una ciutat "solvent" econòmicament, alhora que ha agraït que la capital catalana sigui seu del World Mobile Congress o de la Unió pel Mediterrani.

En el seu discurs, fet "més amb el cor que amb el cap", l'excandidat socialista ha tingut un record per a Ernest Lluch i el guàrdia urbà Juan Miguel Gervilla, assassinats per ETA, i per als veïns del Carmel.

El ja exregidor ha descartat tornar a la política municipal en un futur i que a partir d'ara es dedicarà "a la vida econòmica i empresarial", però també ha defensat la voluntat d'"entrar i sortir de la política".

Hereu, abans de ser alcalde, havia estat gerent del districte de Les Corts, regidor per aquest mateix districte, així com pel de Sant Andreu, president de "la república independent" de Gràcia i regidor de Seguretat i Mobilitat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#3 jajajajjajaaaaa, barcelona, 01/04/2012 - 11:20

Trias ja ha prestat 130 milions d´euros a Mas......ara es veu que som un banc

#2 ANNETA, BCN, 31/03/2012 - 17:24

millor jordi fot el cam perque la corrupcio que hio ha ara al ajuntament de bcn amb el tries i el seus a mics, fara que el super avit que vares deixar ( reconegut per ciu) passi a una deute IMPRESSIONANT-
FORA LES DRETES DE CATALUNYA JA
CIU I PP LA MATEIXA MERD...ES!!

#2.1 -emilio, a, 31/03/2012 - 23:02

Uy, uy, uy, como se pone la nena. Que passa, perraflauta, que no te han renovado el contrato en el ayuntamiento porque los que han entrado no estan por los chanchullos? Animate, mujer, y sal en busca de trabajo, escaleras para fregar las hay a montones.

#2.2 jajajjaajjaaaaa, barcelona, 01/04/2012 - 11:19

uyyy emilio los que han entrado en ocho eses ya han tenido que cambiar al coordinbador fçde la dipu dos veces la derecha es corrupta hombre...tanto que le salen gusanos por las orejas...

#2.3 jajajjaajjaaaaa, barcelona, 01/04/2012 - 11:19

uyyy emilio los que han entrado en ocho eses ya han tenido que cambiar al coordinbador fçde la dipu dos veces la derecha es corrupta hombre...tanto que le salen gusanos por las orejas...

#1 Almogàver , La Sagrera, 30/03/2012 - 18:27

La vida dona tombs, el llistó deixat és alt. Ha estat millor en distàncies curtes que dalt de la tribuna, però no hi ha dubte que passarà a la història com un bon alcalde.

#1.1 alcaldia heredada, Barcelona, 30/03/2012 - 20:54

També per un alcalde no elegit a través de les urnes, encara que amb les llistes tancades vigents la partitocràcia regnant està per sobre també de l'opinió de la ciutadania i es destrueix l'essència de l'autèntica democràcia.

#1.2 Daserrout, BCn, 31/03/2012 - 13:37

El carré el va superar ( prostitució, okupes,, antisistema, xoriços, venda il·legal, corrupció.... i més). Amb bonisme no es pot governar una ciutat com BCN.