Publicitat
Barcelonès · 27 de Març de 2011. 17:47h.

Hereu encara confia en "guanyar i governar"

L'alcaldable del PSC presenta el seu equip al Fòrum, "un símbol de transformació de la ciutat"

Hereu encara confia en "guanyar i governar"

Jordi Hereu i la resta d'integrants de la llista del PSC

L'alcalde de Barcelona i candidat del PSC a la reelecció, Jordi Hereu, ha assegurat en l'acte de la foto de la seva candidatura, que la seva llista electoral és per a "guanyar i governar", que conjuga "experiència i joventut" i que permetrà als socialistes "anar a per totes "l'22-M i tornar a governar a la capital catalana. La foto, tot i que estava previst que es realitzés sota la pèrgola fotovoltaica del Fòrum, finalment s'ha fet al proper Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Hereu, envoltat pels 41 membres de la seva candidatura, entre els que trobaven les escriptores Rosa Regàs (lloc 5) i Anna Maria Moix (40), ha explicat que havia triat el recinte del Fòrum per a aquest acte ja que es tracta "d'un símbol de la transformació de la ciutat", en un territori, ha remarcat, "que durant dècades havia estat sepultat per les infraestructures que ningú volia tenir al seu costat".

El cap de llista dels socialistes ha manifestat que el programa del PSC per Barcelona és el millor possible per a les pròximes dècades, i que ve recolzat per un equip "carregat d'"il·lusió" i amb experiència ja que molts dels que l'integren porten anys "treballant per la Barcelona dels barris". Per això, ha afegit, entre els candidats hi ha persones de gran prestigi professional "que saben molt" d'economia i del funcionament de l'àrea metropolitana.

"Estic orgullós de formar part d'aquest equip ple d'ambició que té la il·lusió de seguir governant Barcelona", ha insistit el candidat, que ha afegit que es tracta d'una llista "diversa" tant pels perfils professionals dels que la conformen com pel seu origen, amb nous barcelonins arribats, de Llatinoamèrica, Àsia i altres països d'Europa.

Hereu ha agraït la presència a la llista de noms de prestigi de gent de la cultura, com les esmentades Regàs o Moix, "que han fet el pas valent d'entrar en una acció transformadora de la política". Entre els candidats que tenen possibilitat d'entrar a l'ajuntament, per la seva ubicació en els llocs alts de la llista, es troben regidors de l'actual equip com Jordi William Carnes (3), Assumpta Escarp (4), Sara Jaurrieta (6), Carmen Andrés ( 8), Imma Moraleda (10), Guillem Espriu (11) o Montse Sánchez (14). La llista inclou també l'independent Joan Trullén (2), un dels pares del 22@, l'actual delegat municipal de Cultura, Jordi Martí (7) o Gabriel Colomé.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 55 díes i al carrer, Barcelona, 29/03/2011 - 08:29

jajajajaja: Tens tota la raó; segur que els de la teva llista viuen tots a la Zona Franca, al Raval o a Nou Barris i treballen a la Seat o a Motor Ibèrica

#20 Jo també confio, Bcn, 28/03/2011 - 14:51

Es necesiten com a mínim 3 regidors per fer grup municipal? Ai, ai, ai Hereu que això anirà justet.

#19 Mumbrú for Major, Bcn, 28/03/2011 - 14:49

Hereu, per què ens ho fas? Volem la Mumbrú de número 2. És una crack.

#18 Jordi, Barcelona farta d'Hereu i endellotats, 28/03/2011 - 14:44

Joan Clos torna, si us plau!!! fés una permuta amb l'Hereu i tot el seu equip de candidtas endollats i mediocres i que se'n vagin al teu llunyà destí actual a Nairobi a fer-ho tan malamanent com han estat capaços de fer-ho a Barcelona. Visca en Joan Clos!!!!

#17 Bacus, Sort, 28/03/2011 - 14:42

El Sr. Hereu faria be de controlar els diners gastats per la ONG que ells sap i per la qual va viatgar a Àfrica la seva senyora en una aventura que estem pagant entre tots.