Publicitat
Barcelonès · 16 de Febrer de 2011. 14:19h.

Hereu es gasta més d'once milions en publicitat

CiU atura la darrera campanya publicitària de l'alcalde de Barcelona

Hereu es gasta més d'once milions en publicitat

Recasens, amb Trias, en una imatge d'arxiu

El Grup de CiU a l’Ajuntament, que presideix Xavier Trias, ha aconseguit l’acord majoritari per a la "suspensió i retirada immediata" de la proposta de campanya de publicitat institucional ‘Barcelona, la ciutat que sempre comença’.

La portaveu adjunta del grup de CiU, Sònia Recasens, ha demanat aquest matí tenir accés al concurs, que el mateix Govern ha reconegut que es va fer, per l’adjudicació d’aquesta campanya i critica "la voracitat publicitària del bipartit que encapçala Jordi Hereu que, en plena crisi econòmica, haurà gastat en publicitat el 2010 un 72% més del que havia pressupostat".

“Aquesta campanya  incompleix la llei”, ha denunciat Recasens, “ja que té una clara vocació de vendre un producte i una clara intenció partidista”. A parer de Recasens, “que en aquests moments haguem de discutir sobre retirades de campanyes publicitàries és un escàndol”.

“Estem en plena execució d'un pla d’austeritat, presentat a bombo i plateret. Però la voracitat de publicitat i autobombo d'aquest Ajuntament no té aturador”, ha criticat la regidora de CiU.

La regidora de CiU ha recordat que l’Alcalde Jordi Hereu s’haurà gastat l’any 2010 en “Publicitat i propaganda” un 72,7 % més del que havia pressupostat, arribant als 11,4 milions d’euros. Els grups d'ERC i del PP han donat suport a la proposició de CiU, mentre que el Govern ha votat en contra i ha negat que tingués previst fer aquesta campanya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat