Publicitat

L'alcalde de Barcelona no respon una pregunta sobre la presència de la seva dona a l'Àfrica

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha esquivat una pregunta del presentador d'Els matins de TV3, Josep Cuní, sobre la presència de la seva dona en la caravana solidària a l'Àfrica, que ja ha tornat a Catalunya.

Cuní, en un moment de la entrevista, li ha demanat que "permeti'm una pregunta que se que no li agradarà, però em sento obligat a fer-la i no té cap obligació en contestar-la. La seva dona anava a la caravana, la seva esposa ha tornat a casa. Vull pensar que en aquests dies vostè s'ha plantejat que la seva esposa hagués pogut ser una de les segrestades".

Jordi Hereu ha al·legat que són "temes personals" per no parlar de la seva dona. Però ha dit que "del que estic orgullós i satisfet és que tots ells van decidir tirar endavant el projecte, tirar endavant la caravana i arribar fins l'últim poble" i ha afegit que "en el futur haurem de prosseguir les polítiques de solidaritat, que és el que la gent d'allà ens demanden. Però ara la gran prioritat, en aquests moments, és recuperar al Roque, l'Albert i l'Alícia".

Quan es va conèixer el segrest dels tres cooperants, l' alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va revelar que la seva esposa, Belén Cosín, i la del delegat de Presidència Ignasi Cardelús formaven part del grup de 14 cooperants de la caravana.

Belén Cosín, la dona de Jordi Hereu, asseguda a l'esquerra de la cooperant que té l'ordinador
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 10/12/2009 - 12:47

Dilapidar en turismo disfrazado de solidaridad dinero que tanto se necesitan en los paises que se ponen como señuelo para recaudar fondos , es una vileza repugnante.
Ni siquiera se puede justificar con razones personales
Algunos sociatas son manguis

#12 Prou de turistes amagats, Cata centre, 09/12/2009 - 21:38

Perque a les noticies de TV3 no ho diuen mai que la dona de l'Hereu tambe hi anava?
Perque tots sabem que hi ha gent que va a fer una ruta turistica pel desert amb tot pagat i sota el paraigua de les ONG
I si la dona del Hereu hagues sigut un dels segr

#11 Tio Canya, Girona, 09/12/2009 - 18:30

Carretero, quina feinada et queda per fer, Quin País.

#10 joan, manresa, 09/12/2009 - 18:22

ntin.) el colectiu musulmá de Catalunya..? Estan tots muts i a la gabia.S'omplen la boca de votar per Nostra Independencia i hem un fet com aquest ,quiets tots.A nosaltres no ens extranye axó,sabem com pensen," Som cristians,enemics que cal eliminar"

#9 joan, manresa, 09/12/2009 - 18:19

Ya i som tots.? Dons comencem...En primer lloc declarem admiració perquí desenvolupa feines de servei al demés.Dit axó ens entren tambe dubtes en aquest cas,tanta caravana..?tants funcionaris..?.Per al Sr.Cuní,pregunti per antena,quina posició pren (co