Publicitat
Barcelonès · 22 de Febrer de 2011. 22:14h.

Hereu gasta 780.000 euros en una exposició abans del 22-M

El PP afirma que la despesa és "una mostra més d'autobombo publicitari" de l'alcalde

Hereu gasta 780.000 euros en una exposició abans del 22-M

Hereu, durant la inauguració de l'exposició

Àngels Esteller, portaveu del Grup Municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ha qualificat de "escandalós i frívol" gastar 780.000 euros en l'exposició 'Barcelona direccions' en plena crisi, després de la inauguració que l'alcalde Hereu ha fet aquest dimarts a l'edifici del Disseny Hub Barcelona de les Glòries.

L'exposició 'Barcelona direccions' repassa els projectes de futur i present de la ciutat. I ho fa des d'una de les properes icones de Barcelona, el futur edifici del Disseny Hub Barcelona, a Glòries. La mostra, que es podrà veure fins al 27 de març, permet veure l'estat de les obres d'aquest edifici.

Amb materials de construcció, com ara bastides o contenidors, que un cop acabi la mostra es revendran, l'exposició "Barcelona direccions" parla d'una ciutat, també en construcció, "la Barcelona del present i del futur", segons informa l'Ajuntament.

La mostra, que ocupa 3.000 metres quadrats del centre, encara en obres, que ara s'obre per primer cop, incorpora maquetes, instal·lacions i audiovisuals, des de les quals es pot conèixer la futura estació d'alta velocitat de la Sagrera o el servei de teleassistència.

La portaveu del grup municipal del PP considera aquesta exposició com "una mostra més d'autobombo publicitari d'Hereu que té com a únic objectiu el benefici electoralista com demostra que l'exposició finalitza el 27 de març que és el termini límit que les administracions i partits tenen per no incomplir la Llei Orgànica del Règim Electoral que prohibeix publicitat abans d'iniciar la campanya de les Eleccions municipals de maig.

En aquest sentit, l'edil Popular ha assenyalat que "és vergonyós que l'Ajuntament mostri en aquesta exposició obres o actuacions que acumulen anys de retards com la Sagrera a Sant Andreu, projecte que costarà el doble del previst i no estarà en marxa fins l'any 2016 ".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 88 díes i al carrer, Barcelona, 23/02/2011 - 16:03

Si senyor!! I espereu, que encara ens ha d'enviar la guia de la ciutat, com -casualment- cada 4 anys

#2 JJJ, Lleida, 23/02/2011 - 14:38

abans d'abril cal inaugurar i fer propaganda pre-electoral, despres es delicte.

#1 Maria, Barcelona, 23/02/2011 - 12:19

El pitjor és que ha dit que és una exposició austera!!!!!!! Si això és l'esquerra........