Barcelonès · 15 de Gener de 2009. 20:27h.

Hereu omple més que Trias

L'alcalde supera el seu rival de CiU en capacitat de convocatòria a tres anys de les municipals

Hereu omple més que Trias

José Antich, Javier de Godó, Mar Serna i Pasqual Maragall, durant la conferència d'Hereu

En la particular batalla que lliuren Jordi Hereu i Xavier Trias de cara a les eleccions municipals del 2011; l'alcalde de Barcelona s'ha imposat per golejada al candidat de CiU, almenys pel que fa a capacitat de convocatòria. Hereu ha omplert de gom a gom l'auditori de la Pedrera en la seva conferència sobre l'estat de la ciutat just tres dies després que el seu rival en pronunciés una altra al mateix lloc amb menys assistents entre el públic.

La capacitat de convocatòria institucional de l'alcalde de Barcelona encara és superior a la d'un polític de l'oposició perquè entre els assistents hi havia també el mateix Xavier Trias i Gloria Martín en representació del PPC a més d'Imma Mayol (ICV) i Jordi Portabella (ERC). A més del president de la Generalitat, José Montilla, i separat per unes cadires, el seu antecessor, Pasqual Maragall, entre d'altres.

Però el PSC s'hi ha abocat en ple a destacades figures del partit -i de l'aparell- com Manuela de Madre, Joan Ferran, Josep Maria Sala cal afegir també la majoria d'alcaldes de l'àrea metropolitana encapçalats per Antoni Balmón (Cornellà) o Antonio Poveda (Sant Joan Despí), entre d'altres.

Entre els assistents hi havia també personalitats que van estar ja a la conferència de Xavier Trias -com el secretari general de la UGT, Josep María Álvarez; o el president de Focus, Daniel Martínez-, però d'altres que no. Potser la dada més significativa és que, amb Xavier Trias, hi havia el director de La Vanguardia, José Antich. Però amb Hereu ha assistit també -a més d'Antich-, l'editor, Javier de Godó. També d'altres, com Justo Molinero (Ràdio Teletaxi), que en anteriors eleccions havia donat suport públicament a CiU.

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Formiga, Barcelona, 16/01/2009 - 14:45

Tot depèn de l'espai disponible! Segur que l'Hereu va pagar una sala més gran!!!
tinguem en compte la informació veraç abans de publicar-la! Trobo que aquesta és força evident, no!? La reflexió és fàcil

#15 Mercè, l'hospitalet dell., 16/01/2009 - 14:27

Tot depent de que l'omplin, jo prefereixo pocs i bons i no multitut i dolent.

#14 Jorge Heredero, Barcelona, 16/01/2009 - 14:21

Ah, per cert Marc! Com que estem en temps de crisi, t'encolomarem un arbre de Nadal dels de la Mayor. No et sap greu, oi?

#13 Francesc, Barcelona, 16/01/2009 - 13:56

Des del 79 que tenim socialistes a l'ajuntament de Barcelona... 30 anys! Massa. No m'estranya veure-hi el pancstellanista Godó... Quan traurà la versio en català del seu diari?

#12 Kropotkin, Vic, 16/01/2009 - 10:36

¡Que valor que tienen algunso! Por cierto que uno de los de la primera fila parece que se ha quedado traspuesto. Eso pasa por tener comportamientos de riesgo...