Barcelonès · 16 de Juny de 2009. 19:25h.

Hereu surt retratat set cops al butlletí municipal

El PP denuncia que gasta 20 milions en 'autobombo'

Hereu surt retratat set cops al butlletí municipal

Alberto Fernández, amb la publicació

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha denunciat que "Hereu es converteix en l'alcalde anunci a les publicacions municipals com passa a Barcelona Informació, que es reparteix tots els mesos pels domicilis". Així mateix, ha explicat que "la publicació del mes de juny de la revista, a més de dedicar la portada a Hereu i a una entrevista de tres pàgines, inclou un total de set fotos en les quals apareix l'alcalde al llarg del butlletí".

En aquest sentit, ha lamentat "la falta d'escrúpols per part d'Hereu, que utilitza recursos públics en benefici propi, usant una revista pagada per tots els barcelonins per al seu interès electoral".

Fernández Díaz ha denunciat que "l'Ajuntament silencia els problemes de Barcelona, ja que en aquesta revista, lluny de tractar els problemes reals dels barris, es presenta una ciutat idíl·lica. Ha lamentat que "es constata que aquesta publicació és una eina que forma part d'una campanya política encoberta a favor d'Hereu".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Núria, Reus, 17/06/2009 - 09:01

Doncs, mira que és lleig! Ai, l'egocentrisme dels polítics!