Publicitat
Barcelonès · 18 de Maig de 2010. 12:12h.

Hereu també perd el suport d''El País'

El diari remarca que "aquests anys feliços per al PSC semblen haver arribat a la seva fi"

Hereu també perd el suport d''El País'

Hereu, exercint el seu dret a vot

El diari El País critica la consulta de la Diagonal realitzada per l'Ajuntament de Barcelona i la considera un "fiasco" que pot tenir greus conseqüències per al PSC. Igual que va fer El Periódico, l'editorial d'El País considera que "Barcelona és el gran bastió socialista, que resisteix elecció rera elecció des de fa tres dècades. Però aquests anys feliços per al PSC semblen haver arribat a la seva fi".

Segons l'opinió del diari, "el fiasco de la consulta popular celebrada la setmana passada sobre la transformació de l'avinguda de la Diagonal és, més que un toc d'atenció a l'alcalde Jordi Hereu, un anunci en tota regla de la clausura d'una llarga i en molts aspectes fructífera etapa".

En aquest sentit, apunta que "els alcaldes Narcís Serra i Pasqual Maragall van deixar el llistó molt alt i l'equip de Govern actual es mostra incapaç d'il·lusionar la ciutadania amb projectes a la mesura dels temps. I les seves dues propostes més significatives, els Jocs Olímpics d'Hivern i el referèndum de mancances, s'antullen a ulls dels ciutadans com a meres fugides cap a endavant".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Miquel, BCN, 19/05/2010 - 08:41

Ara cal una Auditoria per saber qui són els responsables i quants milions d'euros han malversat, i... a la Presó !

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/05/2010 - 20:09

Sin Pais y sin dignidad, el apoyo, de momento, del PSC no evitará la caida, naturalmente en Diagonal, de uno de los peores alcaldes de Barcelona que han visto los siglos.
Y cuidado que tiene fuertes competidores sobre todo en el pasado inmediato.

#1 serafi, Sants, 18/05/2010 - 14:14

Haurieu de canviar el peu de foto. No podeu dir que l'alcalde està exercint el seu dret de vot, sinó que està fingint votar.