Publicitat
Barcelonès · 4 d'Agost de 2009. 14:36h.

Hereu vol fer pagar a les motos per aparcar

L'Ajuntament estudia crear zones blaves per a motocicletes

Hereu vol fer pagar a les motos per aparcar

Aparcament de motos

L'Ajuntament de Barcelona es planteja convertir les places d'aparcament de motos del centre de la ciutat en zona blava. Segons l'Ajuntament, l'oferta d'aquests espais ja no cobreix la demanda creixent. A la ciutat de Barcelona hi ha 42.000 places al carrer per estacionar motocicletes i 1.800 més en aparcaments públics subterranis.

Les zones habilitades per aparcar motos a la calçada i a la vorera, com a la plaça de la Catedral, estan saturades i els motoristes es queixen perquè cada vegada han de fer més voltes per trobar un forat per deixar el vehicle. Davant aquesta situació, el regidor de  mobilitat, Francesc Narvaez, ha llançat des de Catalunya Ràdio un missatge clar: les motos seguiran el mateix camí que els cotxes i hauran d'acabar pagant per poder aparcar. Això sí, no ha especificat a partir de quan es començaria a aplicar aquesta mesura, només ha afirmat que no serà a curt termini.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 angel, barcelona, 05/08/2009 - 18:28

VOTEMOS A QUIEN IMPIDA ESTO, VOTEMOS A QUIEN QUITE LAS AREAS VERDES DE APARCAMIENTOS Y VOTEMOS A QUIEN QUITE LAS VELOCIDADES VARIABLES EN BARCELONA ; CIU o PP, pero echemos a Hereu y su tripartito pseudo Verde

#23 aT, Barcelona, 05/08/2009 - 12:27

Voy a Barna en moto con bastante frecuencia y en contadas ocasiones he tenido problemas para aparcar. Veo que ya empiezan con la campaña de intoxicación informativa. Estoy con quienes ven la movilización y protesta como única medida contra estos abusos.

#22 Jordi, Teià, 05/08/2009 - 12:09

Fèlix... aquesta m\'ha semblat insuperable i sublim. Però contraataco: jo hi afegeixo, a tot el que s\'ha ofert fins ara, la direcció d\'un diari per algún altre germà. Supera-ho si pots!

#21 R, Principat de Catalunya, 05/08/2009 - 11:59

Dissabte en Joan Carretero presentarà Reagrupament a BELLVER DE CERDANYA: 8 d'Agost, 22.00 h, al Centre Cívic "Les Escoles Velles" (c/ Escoles, s/n). Us hi esperem!

#20 Jesus, Barcelona, 05/08/2009 - 11:10

Una proposta per als motoristes... el dia que posin en marxa aquesta iniciativa absurda, comencem les movilitzacions... cada setmana un dia sense moto... tots en cotxe per saturar barcelona!