Baix Llobregat · 28 de Març de 2011. 10:28h.

ICV aposta per Xavier Gómez a Martorell

El candidat vol "un ajuntament amb parets de vidre"

ICV aposta per Xavier Gómez a Martorell

Xavier Gómez, durant l'acte

Iniciativa per Catalunya Verds va presentar Xavier Gómez com a candidat a l’alcaldia de Martorell en una sala d'actes de la casa de cultura amb més de 150 persones. L’acte va contar amb la presència de la diputada Dolors Camats i l’exregidora Teresa Ordóñez

El partit va destacar "la seva capacitat d’escoltar a la ciutadania i la seva implicació personal i política en el municipi". Dolors Camats va posar sobre la taula "el moment tant important que vivim actualment tota la ciutadania, i com són d’importans aquestes eleccions municipals per a les persones".

També va deixar palés que hi ha diferents maneres de fer les coses, "que dia a dia estem veiem com intentant desmuntar l’estat del benestar que tants i tants anys ens ha estat costat de construir, com hi ha persones i partits que fan política sense presentar-se a les eleccions".

Xavier Gómez, per la seva part, va fer un record a la memòria del difunt Carles Pujol, militant històric del PSUC i va presentar un projecte "ambiciós, que preten donar la veu a la ciutadania, fer un ajuntament amb parets de vidre on tothom tingui veu, un ajuntament on les entitats i les persones de Martorell siguin tractades amb respecte, un Martorell preocupat per les persones".

També va demanar a totes i tots els martorellencs "avançar conjuntament cap a un ajuntament plural, transparent, proper, solidari, ..." i els va encoratjar a "què s'indignin quan veuen coses que no estàn bé, però que a l'hora s'il·lusionin per Martorell".

Finalment, el candidat ecosocialista va demanar a les persones assistents "ajuda per canviar Martorell, ja que només s'ha transformat, però cal canviar-lo d'una vegada per totes".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Diderot, Gandesa, 28/03/2011 - 15:52

Hi veig allí la bandera del PSUC. Quina por. Aquesta gent no ha après res de la URSS ni Corea del Nord? ICV és un conglomerat de pijoprogres rics de Pedralbes amb mala consciència i obrers comunistes antidemocràtics.