Publicitat
Baix Llobregat · 20 d'Octubre de 2009. 13:22h.

ICV denuncia l'"ostracisme" del Baix Llobregat amb CiU

“ICV ha de formar part del govern per tal que el Baix Llobregat no torni a caure en l’ostracisme"

ICV denuncia l'"ostracisme" del Baix Llobregat amb CiU

Joan Herrera, durant l'acte

El president d’ICV del Baix Llobregat, Arnau Funes, ha remarcat la necessitat de fer front a les conseqüències de la crisi a la classe treballadora, posant com exemple els expedients de regulació que estan patint els treballadors i les treballadores de ROCA. Alhora, Funes també ha emfatitzat que “és necessari que ICV formi part del govern de la Generalitat per tal que el Baix Llobregat no torni a caure en l’ostracisme com ha passat durant els 23 anys de govern de CiU”.

La XIIa Botifarrada del Baix Llobregat Nord, que aquest any s'ha celebrat a Sant Esteve Sesrovires, ha aplegat "molta gent de les poblacions del Baix Llobregat Nord que han gaudit d'una jornada lúdic i festiva". Com a convidat, hi ha assistit Joan Herrera, Secretari General d'ICV, qui ha declarat en la seva intervenció, que “en les últimes setmanes hem intentat donar un tomb als pressupostos, un tomb d’esquerres i catalanista, un tomb pel canvi de model” lamentant que finalment els PGE suposin una pujada generalitzada de l’IVA i que siguin uns pressupostos, “que no responen a allò que havíem plantejat des d’ICV: pujar les rendes mes altes, garantir que hi ha un avenç en l’aspecte ambiental, fer un avenç perquè la pujada de l’IVA no sigui generalitzada. Aquests elements finalment no hi són.”

Finalment, el regidor de Sant Esteve Sesrovires, Jordi Borrel, ha afirmat que “la dotzena edició de la botifarrada del Baix Llobregat nord ha estat tot un èxit”, i alhora a agraït a tots i totes les assistents la seva participació en aquest acte que ja és tota una tradició dins la formació ecosocialista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Edu, BCN, 20/10/2009 - 18:01

Però quines bestieses que es poden arribar a dir. Si és precisament ara que mana el PSC que no hi ha feina enlloc i les condicions de feina són més precàries que mai. Sort que la gent ho viu en la pròpia pell i no cal que jo m'esllomi a explicar-ho

#1 kim, hospi, 20/10/2009 - 14:23

25% d'atur gracies a un govern progre-caviar. Ara caldria no que surtis ICV sino que s'extinguis definitivament els postcomunistes aquestos.