Publicitat
Montsià · 29 de Gener de 2013. 18:00h.

Imputat l'alcalde d'Amposta per modificar un horari

El jutge el cita a declarar per un presumpte tracte de favor a l'arquitecte municipal

Imputat l'alcalde d'Amposta per modificar un horari

L'alcalde d'Amposta, de gris, en una imatge d'arxiu

L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, ha declarat aquest dijous com a un imputat per un presumpte cas de tracte de favor.

El batlle, de CiU, està acusat de tracte de favor a l'arquitecte municipal, al quan va autoritzar a canviar el seu horari al consistori per poder compaginar la seva tasca amb una altra feina.

Tot va començar amb la denúncia del regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), Germán Ciscar, el qual demana la suspensió temporal de Ferré mentre estigui oberta la investigació.

Ciscar, en una entrevista al Canal de les Terres de l’Ebre ha afirmat que "el contracte de l’arquitecte municipal infringia la llei des de l’any 2001”. Ha matisat que “l’alcalde va dispensar un tracte de favor a l’arquitecte municipal en reduir-li la jornada laboral en l’administració pública per tal que pogués prestar els seus serveis en el sector privat".

D'altra banda, segons el regidor Llei 53/1984 de 26 de desembre limita la retribució extra d’un funcionari en un 30% del seu sou base quan està autoritzat a treballar en el sector privat. Per Ciscar, la infracció d’aquesta llei hauria proporcionat indegudament prop de 100.000 euros a l’arquitecte municipal.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 jesus, Amposta, 30/01/2013 - 09:14

Molt bé pel regidor de PxC, fora ja de ideoligies polítiques, aquest regidor si que mira de fer coses i no es calla davant les injusticies, toca als intocables, demana que els bancs paguen per estar al carrer i ho aconsegueix, i ara fa complir la llei, la resta de regidors no ho veien?? que fan? res

#4 Oriol Agramunt , Berga, 29/01/2013 - 22:04

Gràcies PxC, cada dia m'agrada més PxC perquè sincerament parla clar i català. Molt bé, per a les pròximes eleccions teniu el meu vot.

#3 Ulises Reixa, Barcelona, 29/01/2013 - 21:38

Doncs si li hagués modificat el tipus de contracte en el seu moment tot estaria correcte però com els polítics estan acostumats a fer el que volen... D'altra banda, el que passa a Amposta és que el Germán Ciscar és més llest que la resta de regidors junts, que són més aviat curtets els pobres.

#2 pp, platja, 29/01/2013 - 20:09

Això ja és una paranoia!!
Si no hagués rebaixat les hores de l'arquitecte, ara que evidentment té menys feina que anys enrera, l'acusarien de malgastar fons públics.

Voleu dir que no ens estem tornant ximples?

#1 Basil, Catalunya, 29/01/2013 - 20:04

Per això¿¿¿ NO FOTEM!! tot és crimilan ara o què? ens hem begut l'enteniment????????

#1.1 Liberal, Tortosa, 04/02/2013 - 18:17

Això tot plegat és un no res o, millor dit, és carregar-se a persones honrades que l'únic que persegueixen és treballar. No com el propi denunciant que no té ni ofici ni benefici i res que pugui ensenyar a la societat. Malauradament en aquesta societat exempta de valors no sempre trionfa la veritat.