Publicitat
Baix Camp · 26 de Setembre de 2013. 19:55h.

Imputen l’exalcalde socialista de Reus per l’afer Innova

Lluís Miquel Pérez declararà dilluns al jutjat

Imputen l’exalcalde socialista de Reus per l’afer Innova

Pérez, en una foto d'arxiu

L'anterior alcalde de l’ajuntament de Reus, el socialista Lluís Miquel Pérez, ha estat imputat pel jutjat d’instrucció número 3 de la ciutat, a causa de l’afer Innova, que investiga el suposat pagament irregular de més d'1’25 milions d’euros en factures falses.

El jutge titular del cas ha acceptat finalment la petició del grup municipal Ara Reus, que havia demanat la imputació de l’anterior alcalde ara fa unes setmanes. Lluís Miquel Pérez haurà de declarar el dilluns a les deu del matí als jutjats de Reus, sent així el primer polític de l’anterior mandat de l’ajuntament en ser imputat pel tema Innova.

Ara Reus havia demanat la imputació de Pérez després d’analitzar les declaracions dels dos principals imputats del cas, qui fou director general del hòlding municipal Innova quan es van produir les irregularitats, Josep Prat, i qui era director general del CatSalut en aquell moment, Carles Manté.

Tots dos van fer referència a “terceres persones” quan se’ls va preguntar per les factures irregulars trameses respecte a les tasques d’assessorament fetes per Manté i per l’arquitecte Jorge Batesteza durant el nou Hospital de Sant Joan. Prat i Manté estan imputats per delictes com malversació, estafa, tràfic d’influències i blanqueig, entre d’altres.

Lluís Miquel Pérez ja va declarar als jutjats de Reus el passat mes de juliol, junt amb els altres regidors del seu equip de govern, pel cas Shirota, en què s’investiga un aval de tres milions d’euros concedit el 2008 a aquesta empresa mixta.  

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, TGN, 27/09/2013 - 11:13

Serà perquè els de TGN no sucaven tampoc.... com els del tema Terres Cavades.

#1 roberto alcazar, tgn, 26/09/2013 - 23:24

be, ara nomes comenca el show de Reus, pero no sera el Psc l'unic pringat, alla sucaven tots, temps al temps!!!