Publicitat
Tarragonès · 22 de Gener de 2013. 11:19h.

Imputen l’únic alcalde d’EUiA

El batlle d’Altafulla citat a declarar per tancar el pas motoritzat a una platja

Imputen l’únic alcalde d’EUiA

Fèlix Alonso, en una imatge d'arxiu

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha estat citat a declarar com a imputat d’un possible delicte de prevaricació i abús d’autoritat, segons han donat a conèixer els partits de l’oposició a l’ajuntament altafullenc, PP i Ideal. Alonso, membre d’EUiA - que a Altafulla forma part de l’Alternativa Altafulla - Entesa (AA-E) -, haurà de declarar el proper 20 de març als Jutjats del Vendrell.

La raó de la citació prové del tancament l’estiu passat de l’accés motoritzat a la Roca de Gaià, una platja que està situada al municipi de Tarragona però a la qual s’hi entra pel municipi d’Altafulla. Alonso en va tancar l’accés amb cotxe a petició de la regidoria de Medi Ambient de Tarragona, amb l’objectiu de preservar els valors naturals de la zona i així obtenir la bandera blava.

Els partits de l’oposició i diversos empresaris van criticar que amb aquesta mesura hi hauria perjudicis econòmics. Sembla que la denúncia l’hauria cursat el propietari d’un dels xiringuitos de la platja, que es va veure perjudicat pel tancament.

En declaracions a la premsa, Fèlix Alonso s’ha reafirmat en la seva decisió, assegurant que l’únic que va fer va ser “complir la llei” i que gràcies a això “s’ha pogut recuperar una zona magnífica de la platja”, on abans hi podien arribar a aparcar fins a 500 cotxes.

Des del PP i Ideal ja han demanat que mentre s’esclareixen els fets hi hagi una “renúncia temporal” de l’alcalde al seu càrrec. Pels partits de l’oposició, el tancament de la platja ha estat una de les “decisions arbitràries” preses per l’alcaldia. L’ajuntament d’Altafulla està governat per un pacte entre AA-E i Solidaritat, mentre que PP, Ideal i CiU estan a l’oposició. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pere, altafulla, 26/01/2013 - 00:35

quina ignorancia, simplement camineu per la vila i pregunteu a la gent del poble sobre l'alcalde, la prepotencia i la impunitat d'aquest personatge no te límits

#6 Pau Sole, Torredembarra, 23/01/2013 - 10:22

La proxima vegada fes-ho be,,,tanca l'acces amb una roca de 10 tones i digues que a caigut del cel, i que jutjin a Sant Pere.
Aixi es mantingues l'acces tancat per tota la vida,,MOLT BEN FET FELIX

#5 Iñaki, Vic, 22/01/2013 - 23:38

Penosos aquests d'e-noticies... Volen fer creure que l'alcalde d'Altafulla se'n porta les comissions a Andorra en bosses plenes de billets de 500e. Doncs no amics, l'imputen per oposar-se als que paguen els billets de 500 als amics d'e-noticies.
Per cert, EUiA té 2 alcaldies més: Olessa i Montornès

#3 Pere, BCN, 22/01/2013 - 12:42

Es clar, havia de ser culpa dels Estats Units d'Amèrica. Porcs capitalistes. Això amb les democràcies de Chavez, Castro, de Corea del Nord i Xina no passa.

#3.1 Observador, Barcelona, 22/01/2013 - 14:59

Pere, un consell; en el futur abans d'opinar llegeix-te la notícia i no només el titular. T'evitarà fer el ridícul.

De res

#2 Observador, Barcelona, 22/01/2013 - 12:01

Un veu un titular com aquest i pensa, mira, un altre xoriço.
Però no, sembla ser que era algú que complia amb el que creia que era el seu deure, aquest titular no fa en absolut justícia, sembla que es vulgui esquitxar la merda cap a tot arreu sense mirar abans.