Publicitat
Gironès · 4 de Maig de 2010. 09:54h.

Infraestructures pròpies del Tercer Món

Municipis de Girona es tornen a quedar sense llum

Infraestructures pròpies del Tercer Món

Santa Cristina, sense llum

L'alcalde de Santa Cristina d’Aro, Ricard Herrero, ha explicat en una entrevista a El món a RAC1 que "continuem sense llum. Estem esperant la previsió d'Endesa per veure quan torna la llum". "Tot el municipi està sense llum. Som 5.100 habitants".

També ha lamentat que "de nit, Endesa ens han dit que la previsió era de noranta minuts. Ara ja no hi ha previsió". "No tenim serveis. No hi ha ni ajuntament, ni policia, ni escola, ni comerç, ni dispensari", ha advertit.
 
En aquest sentit ha reconegut que "la sensació és d'impotència. No tenim assegurat el subministrament elèctric. Per qualsevol alteració meteorològica mínimament important ens quedem sense llum". "Hi ha dues línies de mitjana tensió afectades. No sabem per què. Pot ser que hagin caigut pals o que s'hagin torçat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Miquel, BCN, 04/05/2010 - 12:28

Tot i a les fosques... el Saqueig Fiscal espanyol contra Catalunya continua, amb la complicitat del govern unionista Tripartit. Aquest migdia, el Dèficit 2010 ja arriba als 5.661 milions d'euros. http://www.fco.cat/comptador

#2 Enrique Berenguer, Barcelona, 04/05/2010 - 10:43

¿De qué se quejan? Aprovechen en casa de un Georges De la Tour sin tener que ir a París al Louvre, para ver cómo la luz sale del cuadro. http://L9.fr/R6

#1 elisenda sans, Barcelona, 04/05/2010 - 10:23

I ara quina excusa posaran .... la pluja?
Fa més de 50 anys que Endesa no reposa material que és obsolet, només hi posa pedassos. I nosaltres callant i pagant com sempre. Tenim el que ens mereixem !!!