Publicitat
Maresme · 22 de Gener de 2015. 09:50h.

Ingressa a presó l’autor d’onze robatoris a Vilassar de Mar

L'home, de 31 anys i nacionalitat espanyola, és veí del municipi

Ingressa a presó l’autor d’onze robatoris a  Vilassar de Mar

Imatge dels objectes robats

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar van detenir el passat 14 de gener un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilassar de Mar com a presumpte autor de 10 robatoris a diversos establiments comercials i un en un domicili de la mateixa localitat.
 
Els fets van tenir lloc entre el passat 24 de desembre i el 14 de gener d’enguany. Els agents van recollir diverses denúncies, segons les quals els robatoris tenien característiques semblants i, a més,  s’havien produït molt a prop en el temps i en l’espai.

Tots els robatoris havien estat comesos en horari nocturn, entre l’hora de tancament i l’hora d’obertura dels establiments i amb el mateix “modus operandi”: forçament del pany de tancament mitjançant palanca. Els comerços afectats eren de diversa tipologia, com ara bars, restaurants, perruqueries, agències de viatges i pastisseries, tot i que la majoria eren negocis de restauració.

 Amb el seguiment de les càmeres de seguretat dels establiments violentats i la col·laboració de la Policia Local de la població, els investigadors van poder identificar i localitzar l’autor dels fets. Aleshores, van sol·licitar al jutjat de guàrdia una entrada i perquisició al seu domicili, la qual es va realitzar el matí del passat 14 de gener.

Com a resultat d’aquesta entrada es van recuperar diversos objectes sostrets com ara aparells de telefonia mòbil, aparells de TV, tauletes tàctils, videoconsoles, càmeres fotogràfiques, ordinadors i diverses eines que hauria fet servir per cometre els robatoris. Es dóna la circumstància, alguns dels objectes recuperats havien estat sostrets aquella mateixa nit.
 
A l’interior del domicili es trobava el presumpte autor dels fets, motiu pel qual els mossos els van detenir. L’home va passar a disposició judicial el passat 15 de de gener i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Al detingut ja li constaven més d’una desena d’antecedents, la majoria dels quals per delictes contra el patrimoni.
 
La investigació continua oberta ja que no es descarta imputar-li més robatoris un cop s’hagin pogut identificar els propietaris de tots els objectes recuperats al domicili.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat