Publicitat
Barcelonès · 9 de Juliol de 2011. 11:39h.

Iniciativa renuncia al cotxe oficial

Ricard Gomà al·lega que "es pot arribar a tots els llocs en transport públic"

Iniciativa renuncia al cotxe oficial

Ricard Gomà, en una imatge d'arxiu

El president del grup municipal d'ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha renunciat al cotxe oficial i als dos conductors que l'ajuntament de Barcelona ha posat a la seva disposició i ha comunicat al gerent de recursos humans que a la ciutat "es pot arribar a tots els llocs en transport públic ".

Gomà, que també havia renunciat al cotxe oficial quan en el passat mandat era tinent d'alcalde, ha enviat una carta al gerent de Recursos Humans, Joan Angulo, formalitzant la seva renúncia al cotxe oficial que li han assignat com a president del grup municipal, ara en l'oposició.

A la carta, el regidor comunica al gerent que "és voluntat del nostre grup polític que els desplaçaments necessaris per a l'activitat política que fem pels barris de Barcelona es facin en transport públic ja que la nostra ciutat disposa d'una xarxa òptima que permet moure amb facilitat i rapidesa".

El regidor ecosocialista ha assegurat que "disposar d'un cotxe oficial per a ús exclusiu les 24 hores del dia és del tot innecessari en una ciutat on podem arribar pràcticament a tot arreu en transport públic, bicicleta o caminant".

Ricard Gomà ha opinat que disposar d'un cotxe oficial "forma part d'aquelles prerrogatives associades a l'exercici de poder que contribueixen a engrandir les desafecció de la ciutadania cap a la política".

El president del grup municipal d'ICV-EUiA ha recordat que seguirà utilitzant el transport públic en l'exercici de les seves funcions com ja va fer quan formava part del govern municipal i que restringirà a casos puntuals l'ús d'algun vehicle de la flota comú de l'ajuntament.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#17 guillem, bcn, 12/07/2011 - 09:32

Doncs malgrat la meva llunyania respecte aquesta opció política, és una mesura a aplaudir i a tenir en compte. Potser no l'alcalde, però els altres regidors en podrien prendre nota i que enlloc de cotxe oficial, l'ajuntament els pagués els desplaçaments justificats per la feina.

#16 antonio, tortosa, 11/07/2011 - 18:51

perque volen coche si no surten de BARCELONA?

#15 Roger, Barcelona, 11/07/2011 - 02:24

Molt heavy el que es llegeix per aquí. Sigui del partit que sigui el sr Gomà fa molt bé renunciant al cotxe oficial. Tots els polítics hauríen de fer igual. La qüestió és criticar ICV pel que sigui. No puc amb la gent neo-lliberal i de dretes.

#15.1 Al carrer, collons !, Barcelona, 11/07/2011 - 08:50

Jo no puc amb la gent que encara defensa tots aquests que ens han deixat el païs com un solar

#15.2 Carrasclet, Girona, 11/07/2011 - 15:26

El que no entenc és perquè collons han de tenir cotxe oficial. A Nova York només l'alcalde en porta, la resta del consistori no. Aquests d'ICV ja han robat prou o si no que li demanin comptes a la Imma Mayol, amb els seus dos cotxes oficials, i la escorta que portava, pagant els barcelonins.

#14 kimet, Bcm, 10/07/2011 - 19:09

Ara que ja no es pot pagar avants de que els treguin s'estimen més renunciar, acabaran igual pero queden be, que s'els veu el llautó. Quina barra.

#13 ciutadà ppcc, Bcn, 10/07/2011 - 14:50

Fa anys que van renunciar a.... utililtzar les neurones i les neuroconnexions... Ai, aquests pastanagòfils!