Publicitat
Gironès · 9 de Maig de 2011. 16:32h.

Inseguretat a Girona

Solidaritat denuncia que "entren a robar cada dia a dos pisos”

Inseguretat a Girona

L'alcaldable de SI a Girona, Santi Niell

L'alcaldable de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Girona, Santi Niell, considera que “l'actual situació de crisi econòmica ha augmentat la inseguretat real i aparent de la nostra ciutat”. “Una de les xifres més preocupants –i que s'amaga de la mateixa manera que el nombre de suïcidis– és que a Girona entren a robar cada dia a dos pisos”.
 
Niell considera que aquesta situació “està posant a prova la convivència” i s'ha mostrat partidari d'augmentar un 10% la plantilla de la policia municipal en els propers 4 anys i demanar al Departament d'Interior més desplegament de Mossos d'Esquadra.
 
Niell considera que l'Ajuntament ha d'actuar d'acord amb unes línies estratègiques que serveixin per acabar amb la impunitat de certs individus exercint l'acusació particular als tribunals i recolzant activament els veïns de les zones on hi ha més problemes de convivència i seguretat. 
 
Finalment, l'alcaldable independentista demana que “la junta de seguretat local faci més feina de portes enfora per garantir la seguretat dels bens i espais, tant públics com privats”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 robert, Girona, 10/05/2011 - 11:52

I quantes dones maltracten al dia?

#6 Tio Canya, Girona, 09/05/2011 - 22:14

Doncs cal reobrir les pedreres i amb una bola al peu a picar pedra.A on s' ha vist aumentar els mossos.qui?els pagará?els politics?no els poble ras.Anem en contradirecció en totes les mesures economiques(cal baixar impostos) seguretat(lladres a la pedrera) politiques, (reducció sou 90% als politics)

#5 Ramon, Barcelona, 09/05/2011 - 21:28

Els titulars d'aquests dos pisos deuen estar ben farts. I molt probablement deuen pensar: "Mira que hi ha pisos, a Girona!".

#4 osti, vielha, 09/05/2011 - 20:07

que no dejen pasar por ahi al laporta y al lopez tena, por diosssssss.

#3 anton, bcn, 09/05/2011 - 20:03

A Girona no hi ha una candidatura de PxC ?. Idò ja ho saben.