Publicitat
Barcelonès · 16 de Novembre de 2008. 19:34h.

Joan Ferran compara Trias amb una "peça de museu"

Considera que CiU està a Barcelona "démodé i sense èxit"

Joan Ferran compara Trias amb una "peça de museu"

Joan Ferran, en una imatge d'arxiu

El portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC al Parlament de Catalunya, Joan Ferran, considera que Xavier Trias és "una peça de museu de la transició". Segons explica Ferran a un article d'opinió publicat aquest diumenge a e-notícies, "ahir el municipalisme convergent va celebrar una convenció i, novament, va malbaratar l’ocasió per fer un “reset”  i apuntar-se a un “aggiornamento”. Regidors, consellers de districte i càrrecs orgànics convergents varen somiar, per unes hores, superar en vots a en Jordi Hereu en les properes eleccions a celebrar d’aquí a un parell d’anys i mig. Estan en el seu dret. És legítim que així sigui però, sincerament, crec que s’enganyen a sí mateixos. Les turbulències econòmiques generades per la crisi mundial, les incògnites que afecten la política catalana –tant en el terreny del finançament com en el del veredicte del Tribunal Constitucional- no permeten ningú predir el que pot passar ni a tant sols quatre mesos".

"Encara menys, si el que es pretén és endevinar els resultats d’unes futures eleccions municipals on el bo d’en Xavier ja serà tota una peça del museu de la transició. Però, la pega principal de la candidatura d’en Trias no és l’edat. No. Hi ha gent gran més eficaç i moderna que molts jovenets sortits d’ESADE i amb màsters als EEUU. La principal falla dels convergents rau en no haver detectat -el PSC ho comença a fer- que la ciutat ha canviat amb profunditat, que calen noves idees i llenguatges. Barcelona, ni econòmica, ni cultural, ni demogràficament s’ajusta al discurs de la vella política que segueix formulant CiU. La critiqueta fàcil no val. El discurs opositor amb l’Ajuntament de Barcelona que destil·la la recent celebrada convenció convergent no passa de ser una reposició d’una vella pel·lícula, tot l’entranyable que es vulgui però, démodé i sense èxit", afegeix .

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 dani, reus, 17/11/2008 - 12:27

Quan acabarà de dir "xorrades" aquest botifler d'en Ferran, el vostre partit, sucursal del PSOE, si que esta acabat.

#13 Laia, BCN, 17/11/2008 - 12:16

Carai, si que tenen por que 2,5 anys abans ja treuen el morrió al doberman. Miri, si alguna cosa es caduca periclitada es la política pscera que està destruint bcn. Als indecisos els recomano que visitin la nova plaça Lesseps.

#12 Albert, BCN, 17/11/2008 - 11:59

Doncs jo prefereixo que em governi algu amb master d'ESADE o a alguna universitat americana que no pas un jardiner (benach) o algu que no te cap estudi (montilla)....

#11 crazycat, bcn, 17/11/2008 - 11:53

Qui ha anat a parlar jajajajja

#10 guillem, barcelona, 17/11/2008 - 11:28

Quan algú fa por, es que te raó, entre Jordi Zaragoza i homes com aquest, l'unic que es pot esperar es insults, menyspreu i paraules fora de lloc, quina falta de categoria tenen....ni politica ni humana, es la seva feina...bruta per cert.. i axins es bé