Publicitat
Baix Penedès · 17 de Setembre de 2012. 12:31h.

Joves del Vendrell es manifesten contra els "racistes" d'Anglada

PxC vol tancar l'Ateneu Popular, que depèn de l'Ajuntament

L’escalada de tensió entre Plataforma per Catalunya (PxC) i el col·lectiu de joves La Trinxera del Vendrell no s’atura. Després que l’ajuntament multés amb 150 euros el col·lectiu per penjar cartells contra el partit d’Anglada sense permís, ara des de PxC s’ha presentat una moció en el proper ple municipal demanant que el consistori clausuri l’Ateneu Popular on els joves es reuneixen.

L’Ateneu és de propietat municipal, i el fa servir el col·lectiu jove gràcies a un conveni amb l’ajuntament que data del 2007. La raó per la qual PxC demana que es tanqui és perquè la CUP hi ha celebrat alguns actes quan, segons el partit 'ultra', cap partit polític no es pot beneficiar de locals de propietat municipal. PxC també demana que es retiri la subvenció de 500 euros anuals que l’ajuntament els dóna per organitzar el Correllengua.

Des de La Trinxera han respost explicant que el local s’ha cedit a diversos grups que ho han sol·licitat, com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca o la Cooperativa de Consum, a banda de la CUP. El dissabte passat es va realitzar una concentració de rebuig al tancament del local davant l’ajuntament, en el qual hi van prendre part un centenar de persones. Tot plegat forma part de l’estira i arronsa en què es troben La Trinxera i PxC pel penjament de cartells en el qual surten diversos polítics de PxC que han estat imputats per la justícia.    

Plataforma x Catalunya, a l'oposició, té cinc regidors al Vendrell mentre que el PSC en té set, CiU 6, el PP 2 i Esquerra un. L'alcalde és de CiU els dos primers anys (Benet Jané) i del PSC després (Martí Carnicer).

Concentració a favor de l'Ateneu Popular, dissabte passat
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Otegui, El Vendrell, 18/09/2012 - 09:59

Tranquils nois que no ho tancaran. ja s'encarregarà el tiet de la meva dona, salud

#7 JJJ, BCN, 17/09/2012 - 17:44

La PxC del Vendrell es la canera dels perroflautes enrrabiats. Pero tranquils, que els seus amos, aviat els vindran a treure, ja que venen eleccions i cal que sortin a bordar per places i carrers, fins el dia de les eleccions.

#6 karvala, Santa Oliva, 17/09/2012 - 16:42

20 perroflutas proetarres fills de papa polis i demés funcionaris vinguts de tota comarca tots ells amb la vida resolta a l'administració PxC té raó , de ataneu res de res un bar amb dret a porret i altres coses

#5 Pere, El Vendrell, 17/09/2012 - 15:49

esperem que no el tanquin, ja que és un espai força dinamitzador de la societat vendrellenc, tot el contrari que PxC, que només s'encarrega de dividir i atiar l'odi.

#3 julia , barna, 17/09/2012 - 13:22

segur que esta ocupat pel feixistes perroflautes y de esquerra . que els hi passin les factures de gastos y si no les paguen que ho tanqin.