Publicitat
Barcelonès · 23 de Febrer de 2011. 22:55h.

Judici contra 'Jona'

La CUP inclou un dels processats pel 'cas Forat de la Vergonya' a la llista electoral per Barcelona

Judici contra 'Jona'

Imatge d'una bandera de suport a 'Jona' (Foto:www.absoluciojona.org)

El proper dimarts, dia 1 de març tindrà lloc el judici contra en Jonathan Ivorra, Jona, i la resta d'encausats pel cas del Forat de la Vergonya. Precisament, la CUP de Barcelona ha anunciat aquest dimecres que Jona formarà part de les llistes electorals a Barcelona de cara a les properes municipals.

 "Amb el judici a les portes, des de la CUP de Barcelona volem reiterar el nostre suport al Jona i cridar als veïns i veïnes de Barcelona a assistir als actes i a les manifestacions convocades pels propers dies. Així mateix, denunciem la política de repressió de l’Ajuntament de Barcelona, que busca amb aquest judici un cap de turc per reprimir i silenciar la lluita contra l’especulació urbanística a la ciutat", s'afirma en el comunicat.

"Davant d’aquest procés judicial, la CUP de Barcelona volem exigir la retirada immediata de l’acusació particular formulada per l’Ajuntament, tan per en Jona com per la resta de la gent encausada en el cas del Forat de la Vergonya. Així mateix, des de la CUP de Barcelona volem fer públic que inclourem en Jonathan Ivorra a la llista de la candidatura a les eleccions municipals del proper 22 de maig. És una gota més a la onada de solidaritat amb ell i amb totes les persones que han patit i pateixen la persecució de l’Ajuntament pel seu compromís en la defensa d'un habitatge digne i en contra del negoci immobiliari que es viu a la ciutat", es conclou.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat