Publicitat
Barcelonès · 31 de Desembre de 2014. 18:12h.

L’ Ésser del Mil·lenni acomiada l’any a Barcelona

L’Ajuntament organitza per segon any consecutiu un espectacle de Cap d’Any

L’ Ésser del Mil·lenni acomiada l’any a Barcelona

Imatge de la festa de l'any passat

Turisme de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza per segon any consecutiu un espectacle “ciutadà, cívic i familiar” amb la Fura dels Baus per tal de celebrar les campanades de Cap d’Any. Enguany el músic Santi Arisa i la cantant Ginesa Ortega hi posaran el toc musical, amb rumba i percussió.

L’acte se celebrarà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i combinarà l’espectacle visual, el musical i el pirotècnic. L’esdeveniment tindrà lloc en un escenari situat a la vorera mar de l’avinguda Rius i Taulet, amb dues pantalles, una a cada banda. També se n’instal·laran dues més a l’avinguda de la Reina Maria Cristina (a l’altura de la plaça de l’Univers) i a la plaça d’Espanya.

Aquest any està previst que l’acte comenci a les 21:00 hores del dimecres 31 de desembre amb activitats lúdiques prèvies, com música ambiental, fonts, vídeos i activitats castelleres. A partir de les 23:30 hores s’iniciarà l’espectacle principal, que inclourà les campanades i la pirotècnia. Aquest espectacle s’allargarà fins a les 00:08 hores.

La novetat principal d’aquesta segona edició de les campanades barcelonines serà la música en directe. El músic Santi Arisa i la cantaora Ginesa Ortega animaran el públic assistent a aquesta celebració de Cap d’Any amb molta percussió i rumba. El guió principal continuarà fidel al que ja es va veure l’any passat, amb l’Ésser del Mil·lenni com a protagonista omnipresent de la nit i els Castellers de Sants, que s’encarragaran de donar-li vida. També hi serà present el Campaner, un mestre de cerimònies que dirigirà un primer assaig del compte enrere.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Calimero, Barcelona, 02/01/2015 - 19:36

Este "ser" del milenio es la cosa más hortera y kistch que he visto... mas que un espectaculo parece una liturgia pseudo-mística de una secta...

#2 Carlos Gomez, Bcn, 02/01/2015 - 01:49

No nomes el Ser del Mil.leni,
El Almirante de la Mar Oceana se ha comido sus ultimos turrones en la Pça. de St. Jaume.
Se ha iniciado el proceso de embargo de Itaca pòr estafa.
Una mas.

#1 enric, barcelona, 01/01/2015 - 12:47

El més important d´aquest Final d´Any és que ja s´ha acabat d´una vegada aquesta "pachanga" del Tricentenari. Esperem que aquest any 2015 els nostres dirigents ens deixin tranquils i comencin a governar, que per això se´ls ha votat...