Publicitat
Barcelonès · 28 de Febrer de 2013. 17:01h.

La Barcelona que no es veu al Mobile World Congress

L'Ajuntament serveix gairebé 900.000 àpats de franc en un any

La Barcelona que no es veu al Mobile World Congress

Un captaire, tapat amb mantes, a la plaça Garriga i Bachs

Els milers de visitants que aquests dies s'estan a Barcelona amb motiu del Mobile Congress no veuen tota la cara de la ciutat. I és que centenars de famílies estan patint la crisi de forma severa i no poden ni menjar.

De fet, l'Ajuntament ha destinat més de 10 milions d’euros per garantir les necessitats d’alimentació als ciutadans que ho han necessitat i ha servit gairebé 900.000 àpats durant l’últim any.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat avui el balanç de les polítiques d’alimentació de l’Ajuntament acompanyat pels representants de Creu Roja, Càritas, Banc dels Aliments i Membré.

L’alcalde ha volgut recordar que "des de l’Ajuntament centrem els nostres esforços en l’atenció a les famílies i a les persones en general", i ha remarcat que aquesta atenció es realitza conjuntament amb un gran nombre d’entitats per garantir la cobertura de totes les persones que ho necessitin.

Durant la seva intervenció l’alcalde ha dit que "a la nostra ciutat garantim la cobertura alimentària a qualsevol persona que la necessiti. Durant l’any 2012 hem destinat més de 10 milions d’euros per aquest concepte, hem servit més de 900.000 àpats, i hem augmentat en un 14% els ajuts destinats a les famílies. A Barcelona ningú no té perquè passar gana".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BEJOTA, bcn, 28/02/2013 - 19:23

ELS PROMOTOR J'HAN ADVERTIT QUE SI LA DERIVA INDEP. CONTINUA ,NO HI ORNARAN.