Publicitat
Barcelonès · 24 de Març de 2011. 09:12h.

La coalició de Portabella es dirà Unitat per Barcelona

L'eslògan de la coalició serà "Units per Barcelona"

La coalició independentista formada per ERC, Reagrupament i Democràcia Catalana es presentarà a les municipals de Barcelona amb el nom d'Unitat per Barcelona. Així ho ha confirmat el líder d'ERC a la capital catalana, Jordi Portabella, en una entrevista a Els matins de TV3, on ha revelat també que l'eslògan de la coalició serà "Units per Barcelona".

En quest sentit, l'alcaldable d'ERC ha dit que "creiem que reuneix bé el que és aquest esperit i l'esforç que hem fet" per anar junts i ha afegit que "compareixem en aquestes eleccions municipals amb una fortalesa notable perquè hem superat les adversitats i hem estat capaços d'anar junts".

Portabella ha elogiat Laporta i ha apuntat que "he de dir una cosa mol clara a favor seu, a vegades se l'acusa d'un excès de protagonisme personal. El senyor Laporta des del primer dia va dir 'jo entenc que tu has de ser el número 1 de la llista perquè tu tens les propostes i a mi m'encantaria anar de dos'. I això diu molt a favor seu, perquè aquest senyor fa dos mesos es va presentar a president de la Generalitat de Catalunya".

La coalició Unitat per Barcelona presenta aquesta tarda el materia de campanya de cara a les eleccions municipals del 22 de maig. Portabella creu que la coalició arriba "a les elecciones amb una fortaleza notable".

Portabella i Laporta, durant la presentació de l'acord entre ERC i DC per Barcelona
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ciudadanista, Barcelona, 24/03/2011 - 17:54

Se unen por Barcelona, pero no por Catalunya, ahí van cada uno por su lado. No parece sincero que Laporta desee ir de número dos, huele a teatro. Conclusión: Unidos por la Necesidad, hasta que la ambición los separe.

#10 Sara, Barcelona, 24/03/2011 - 17:00

coalició:" PortabellaVips ,visca la dreta! "

#9 JAJAJAJAJAJ, vielha, 24/03/2011 - 17:00

UNTATS PER BARCELONA

#8 Martí, Sant Gervasi, Barcelona, 24/03/2011 - 16:27

SÍ, SÍ, VOTEM TOTS EN TRIAS,

el "català" que encara té el rècord de votat conjuntament amb el PP!!

Trias va votar el 92% de les lleis (pressupostos inclosos) dels Governs d'AZNAR.
Un crack!!!

Entre Hereu i Trias, jo ho tinc clar!
PORTABELLA!!!


#7 Carles, Barcelona, 24/03/2011 - 14:02

Repartiment de poltrones tú de número 1 (Portabella) jo de número 2 (Laporta) Units per la poltrona.Que trist i dieun que pactaran amb qui guanyi ,clar, perquè aquest els podrà oferir llocs al govern.