Publicitat
Baix Camp · 16 d'Abril de 2010. 20:08h.

La CORI ja està a Innova

El regidor de la coordinadora s'incorpora aquest dilluns al consell de l'empresa municipal de Reus

La CORI ja està a Innova

Imatge d'arxiu del regidor Ariel Santamaria

El regidor de la Coordinadora Reusenca Independent (CORI), Ariel Santamaria, s'incorpora aquest dilluns de forma oficial al consell d'administració de l'empresa pública municipal de Reus, Innova, segons un comunicat difós per la coordinadora.

La Cori ha hagut de superar diversos obstacles plantejats pels membres del PSC i ERC de l'equip municipal de govern per entrar al consell d'Innova.

Davant les dificultats amb què es va trobar, la CORI va haver de portar aquest conflicte al Síndic de Greuges que, finalment, va recomanar a l'alcaldia de Reus que permetés la incorporació de la coordinadora a Innova.

L'entrada de la coordinadora a Innova es va produir amb els vots de CiU, PP i ICV que, tot i que forma part amb PSC i ERC del tripartit que governa a Reus, va trencar la unitat de l'equip de govern i va votar a favor de la CORI.

En el seu comunicat, la CORI valora la seva entrada en Innova com "un pas petit però important cap a la transparència municipal, tot i la manca de voluntat del PSC i d'Empar Pont". Pont és dirigent d'Esquerra Republicana, segona tinent d'alcalde de Reus i consellera de Innova.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Maginet, Tarragona capital Reus sucursal, 18/04/2010 - 00:03

Otro a chupar del bote. Son todos iguales, todo por la pasta.

#1 damage, Reus, 17/04/2010 - 01:38

El comentario lo hare mañana al DIARI TARRAGONA y E- NOTICIES, ya que ellos no RETIENEN el comentario y alguien bajo sú criterio opaco decide si se publíca. La época del silencio, ya es historia.