Publicitat
Maresme · 26 d'Agost de 2013. 16:51h.

La CUP acusa CiU de pretendre un "'pelotazo' urbanístic" a Arenys

Assenyala que aquesta seria una de les raons per presentar una moció de censura a l'alcalde Ximenis

La CUP acusa CiU de pretendre un "'pelotazo' urbanístic" a Arenys

Ximenis, a la dreta, amb Josep Guia, en una foto d'arxiu

La CUP ha assenyalat en un comunicat les "preocupants raons per a una moció de censura", en referència al tripartit -format per CiU, ERC i PSC- que desplaçaria aquesta formació de l'alcaldia d'Arenys de Munt, liderada en aquests moments per Josep Manel Ximenis.

Segons ha indicat la formació independentista en la nota de premsa, "la CUP dóna a conèixer quines van ser les exigències de CiU per continuar donant suport al pacte amb nosaltres: 'pelotazo' urbanístic, impedir preguntar als veïns com voldran pagar la urbanització de la Riera, assignació de places de funcionaris a dit, manteniment de privilegis il·lícits a una part dels treballadors municipals, etc".

"I ens preguntem si no haurà estat l''autoritarisme' de què acusen l'alcalde el que ha impedit fins avui la plasmació de dites irregularitats. D'això es queixen, de l'autoritarisme, i per això es queixen, per no poder continuar impunes davant tantes irregularitats", han afegit.

La Candidatura d'Unitat Popular ha emplaçat ERC "a reprendre les negociacions per tancar un pacte de govern al servei del poble basat en la racionalització de la despesa, la municipalització dels serveis, l'aposta pel petit comerç, la consolidació de la modernització de l'Ajuntament i l'actuació ferma davant tot tipus d'irregularitats".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 carles, l'Hospitalet, 27/08/2013 - 13:12

Ara resulta que l'Armand de Fluvià es diu Josep Guia, obra mestra del transformisme.

#11 Eduardo González Palomar, Manlleu, 27/08/2013 - 09:04

Nada cambia en esta Cataluña controlada por los nacionalistas, salvo la intensidad del ruido independentista que necesitan los de siempre para taparlo todo.

#11.1 Gerard, Barna, 28/08/2013 - 13:49

Has entès la notícia?

#10 Arenys de Munt, Arenys de Munt, 27/08/2013 - 07:47

Ara si que dono suport a la moció que volen presentar a l'Alcalde. Però que s'han pensat aquests de la CUP? Que a de dir un Alcalde que no te sou per "dedicació", però ens ha cosit a càrrecs de confiança (seva) que junts ens han costat més diners que els sous de tots els polítics del mandat passat.

#9 Kani, Girona, 26/08/2013 - 21:12

Tots fan tripijocs i la CUP encara va d'innocent.
Vaig estar en un grup municipal quatre anys. Recordo haver parlat amb un alt càrrec del meu partit per explicar-li que feien irregularitats. Em va respondre: tens raó, pero calla, que hi ha pobles que governen els nostres i fan el mateix.

#8 Gerard, Barna, 26/08/2013 - 19:55

I ara! AIxò no ho han fet mai. En són incapaços!