Publicitat
Pla de l'Estany · 10 de Febrer de 2011. 13:46h.

La CUP es presenta a Banyoles després d'una dècada

Rebutgen "pactes amb d'altres organitzacions politiques"

La CUP es presenta a Banyoles després d'una dècada

Una assemblea de la CUP

La CUP tornarà a presentar-se a les eleccions municipals a Banyoles. La formació ha optat així per presentar-se en solitari a les eleccions i "rebutjar pactes amb dʼaltres organitzacions polítiques".

L'organització ha pres la decisió dʼoptar per "incidir directament en la política local gràcies al bagatge de dècades de militància política al servei de la comarca i del país des dʼuna òptica de lʼalliberament nacional i la justícia social".

La CUP ha avançat que elaborarà un programa electoral "obert a la ciutadania". Dʼaquesta manera, la formació obrirà "una ronda de punts de trobada amb les entitats i els veïns per tal de recollir les reivindicacions del teixit cívicosocial i denunciar les mancances del municipi".

En aquest sentit consideren que "els ajuntaments han de sortir més al carrer, i que la gent ha dʼentrar més als ajuntaments”. En aquesta línia, advoca per una societat “més justa, igualitària i participativa” que defugi “les polítiques electoralistes allunyades de la ciutadania” que afirma que practiquen alguns actors polítics que governen el municipi.

“Creiem que des de llavors a lʼAjuntament hi manca una veu desacomplexada que denunciï sense pèls a la llengua tot allò que vagi en contra dels interessos del poble”, afegeixen.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Banyoles, 11/02/2011 - 15:00

Ànims CUP, ja teniu un vot!

#8 jordi, Banyoles, 11/02/2011 - 09:46

Molt bé Banyoles, ja era hora !!

#7 Lola, Banyoles, 10/02/2011 - 18:02

Aquesta és l'actitud correcta i encertada per aconseguir que CiU torni a l'alcaldia de Banyoles. Preferim mil vegades un de CiU abans que un independetista d'aquests d'ERC (ecs!)

#6 marta, Lleida, 10/02/2011 - 16:28

La cup posa les politiques d'esquerres molt per davant de les politiques nacionals. Son una copia d'Iniciativa, pero en sectari.

#5 esteve, bcn, 10/02/2011 - 15:43

què presentaran, al Pere Bosch, que després de ser alcalde, passar per les CUP, té sofà al parlament per dir bestieses...