Publicitat
Barcelonès · 22 de Març de 2011. 16:03h.

LA CUP lamenta el tracte dels mitjans de comunicació

"Estem en deficiència enfront dels mass media i els mitjans de comunicació"

LA CUP lamenta el tracte dels mitjans de comunicació

Membres de la llista de la CUP-Alternativa por Barcelona

La CUP-Alternativa per Barcelona ha presentat la seva candidatura per Barcelona sota el lema 'revoluciona Barcelona'. Durant la seva intervenció, el número tres a la llista, Jorge Sánchez, ha lamentat el tracte que reben dels mitjans de comunicació. "Estem en deficiència en front dels mass media i els mitjans de comunicació", ha dit.

Per la seva banda, el cap de llista, Xavier Monge, ha definit la candidatura com "independentista i d'esquerres". "És una proposta en contra el turisme descontrolat i massiu, en contra de la restricció de l'espai públic, en contra de l'opacitat i corrupció municipal i que pretèn fer front a les grans transformacions urbanístiques".

En aquets sentit, ha apuntat que "aquest models està obsolet" i ha criticat als grup municipals perquè "intenten reinventar discursos per fer la política de sempre".

D'altra banda, preguntat sobre el Tercer Espai que està confeccionant l'alcaldable d'ERC, Jordi Portabella; el candidat de la CUP ha apuntat que "Esquerra no ha ofert res que no hagi estat fent les darreres legislatures". "Nosaltres ja vam dir que no ens podíem sumar a una candidatura que no proposés un trencament", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 iilusionat, Barcelona, 23/03/2011 - 10:20

Ja era hora! Molts anims amb la CUP!!!!