Publicitat
Baix Penedès · 9 d'Abril de 2013. 21:59h.

La CUP repta Plataforma

Quim Arrufat: “Allà on creixi el feixisme hi hem de ser nosaltres per parar-lo”

La CUP repta Plataforma

Quim Arrufat

Diversos col·lectius d’esquerres de la zona del Penedès han anunciat la celebració d’una gran manifestació d’abast nacional contra Plataforma per Catalunya (PxC), que tindrà lloc al Vendrell el 29 de juny. En aquesta ciutat, el partit liderat per Josep Anglada va obtenir 5 regidors i 2.300 vots en els últims comicis municipals.

Entre els impulsors de la manifestació, que s’emmarca en una campanya per “impugnar el discurs de PxC”, s’hi troba la CUP. En la presentació de la mateixa, el seu diputat al Parlament Quim Arrufat ha comminat a la societat a “plantar cara al feixisme i el racisme al carrer, per fer-los sentir la por que ells usen amb el tema de la immigració”.

Arrufat ha afegit que “allà on creixi el feixisme hi hem de ser nosaltres per aturar-lo”. L’objectiu dels organitzadors és aconseguir d’aquí al dia 29 de juny el màxim de suports perquè la manifestació sigui un èxit. Per això es reuniran en les properes setmanes amb entitats, associacions de veïns i diferents partits per sumar-los a la causa.

La motivació d’aquesta campanya sorgeix a partir de la denúncia que una membre de la CUP del Vendrell va rebre per part de PxC fa unes setmanes. El partit va decidir denunciar la jove perquè va posar en un escrit que la formació d’Anglada era “racista”. El portaveu de PxC al Vendrell, August Armengol, va considerar que això eren “injúries” cap al seu partit.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#31 oriol, Vilafranca, 10/04/2013 - 15:50

Si no vomitéssiu ignorància a cada paraula que dieu, sabríeu que la nostra, és una terra d'història mestissa per la quantitat de pobles que s'hi han assentat, que la barretina té origen a Turquia, la sardana segurament a l'antiga Grècia, i el torrons de Nadal, són d'origen Àrab.

#28 Jordi , Sant Pere de Torelló, 10/04/2013 - 13:06

PxC es mereix arribar a tots els ajuntaments de Catalunya, perquè Catalunya aquesta envaïda d'immigrants que viuen d'ajudes socials pagades pels catalans.

#28.1 Albert, Terrassa, 10/04/2013 - 13:42

Si , fora immigrants espanyols que col.lapsen i abusen dels serveis socials catalans desde fa més de 30 anys, fora immigrants espanyols de PxC, comenceu pels vostres militants, regidors i candidats, o sigui, el 75% dels membres del partit deportats a espanya per xarnegos inadaptats.

#28.2 Jordi , Sant Pere de Torelló, 10/04/2013 - 15:03

Si apliquem això que tu dius, expulsem a Daniel Fernández de CUP, Lopez Tena de SI i molts més, la gent de l'estat espanyol i Europa té tot el dret a viure a Catalunya, som europeus, però no em comparis als marroquins, senegalesos , pakistanesos i demés immigrants sense la nostra forma de vida.

#27 PJ, BCN, 10/04/2013 - 13:01

?plantar cara al feixisme i el racisme al carrer, per fer-los sentir la por que ells usen amb el tema de la immigració? es pot denunciar directament a fiscalia per amenaces i coaccions a un partit politic en mitjans de comunicació. La demanda podria ser amparada per la llei antiterrorista. Aneu fent

#27.1 PJ, BCN, 10/04/2013 - 14:13

De moment, presentant aquestes declaracions publiques de que la voluntat de fer aquesta concentració es la de FER POR a Governació, la desautorització a la mateixa esta garantida. I doneu gràcies que Armengol no vagi al jusgat i us foti una altra denuncia per coaccions i us demani l'ilegalització!

#26 sergi planas, santa perpetua, 10/04/2013 - 12:37

pxc al parlament !els CUPsigranys aquests volen sang o què passa? aneu a les trinxeres si voleu ,pxc necessita a Catalunya i Catalunya mecessita a Pxc

#25 Kropotkin, Vic, 10/04/2013 - 11:24

Josep Anglada niega ser racista. Nosotros los de C's negamos ser nacionalistas españoles de derechas....juas, juas

#25.1 PJ, BCN, 10/04/2013 - 16:42

Actualment ser dir que ets racista es acusar de delicte, ja que esta tipificada aquesta figura pel codi penal. Aleshores si publicament t'acusen de ser racista, sense la presumció d'inocencia, estas fent una acusació calumniosa. Anar brut no es cap delicte,i recomana el sabó, un consell higienic