Publicitat
Vallès Occidental · 24 de Febrer de 2012. 14:54h.

La dació en pagament és una "presa de pèl", segons l'Entesa per Sabadell

"Els bancs podran aplicar-la voluntàriament, quan els convingui, i no de forma obligada"

La dació en pagament és una "presa de pèl", segons l'Entesa per Sabadell

Una roda de premsa de l'Entesa

L'Entesa per Sabadell considera que "les mesures anunciades pel govern del PP sobre la dació en pagament per cancel·lar el deute hipotecari són una veritable presa de pèl, pensades únicament per confondre l’opinió pública en un tema tan sensible que afecta moltes persones en una situació de vulnerabilitat".

"Tal com el govern ha plantejat el tema de la dació, no tan sols no resol el problema del deute hipotecari, sinó que acaba beneficiant una vegada més la banca", afegeixen. En aquest sentit critiquen que "la proposta feta pública pel ministre De Guindos planteja la dació en pagament com una opció que els bancs podran aplicar voluntàriament, quan els convingui, i no de forma obligada quan la persona afectada ho sol·licita".

"També planteja la possibilitat que l’entitat bancària es quedi l’habitatge al marge de cap procés judicial i se l’adjudiqui pel preu d’un euro. Una altra mesura anunciada és la possibilitat que les entitat bancàries que apliquin la dació poden rebre una indemnització de diner públic", recorden.

"El govern del PP el que pretén amb aquestes mesures és aparentar que planteja solucions per resoldre la greu situació per la qual travessen moltes persones que es veuen abocades a deixar el seu habitatge, quan en realitat el que persegueix és continuar beneficiant la banca", conclouen.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Vilanova, Vilafranca, 24/02/2012 - 17:03

L'Entesa per Sabadell, contra el PP? Els mateixos que són incapaços de guanyar-li unes eleccions municipals a Bustos, ni tan sols quan aquest era un mindundi i ells estaven apadrinats pel propi alcalde Farrés? Ui sí, segur que a Moncloa ja estan tremolant...