Publicitat
Barcelonès · 25 de Març de 2010. 14:51h.

La Diputació de Barcelona destina 10 milions contra la crisi

Antoni Fogué reivindica "el compromís amb la inversió local com a font de generació d'ocupació"

La Diputació de Barcelona destina 10 milions contra la crisi

Antoni Fogué

La Diputació de Barcelona ha destinat deu milions d’euros més a lluitar contra la crisi. El nou paquet anti crisi "suposa la continuïtat de les Mesures d’acompanyament als ens locals davant els efectes de la crisi econòmica aprovades l’any passat i que ja responien als reptes produïts per la situació econòmica actual".

Aquesta nova provisió, amb una dotació econòmica total de 10 milions d'euros, "reforça línies d'actuació que, donada l'excepcionalitat de l'actual situació econòmica, tenen una vigència limitada i, per tant, són tractades amb caràcter extraordinari".

Per al president de la Diputació, Antoni Fogué, "així es demostra la continuïtat del compromís amb la inversió local com a font de generació d'ocupació i garantia de prestació d'equipaments i serveis locals. La Diputació de Barcelona a través de la inversió pública vinculada al Pla de Concertació 2008-2011, ha contribuït a pal·liar els efectes de la crisi econòmica".

"Els més de 96 milions d'euros d'inversió en projectes generadors d'ocupació, repartits per tot el territori de la província, han permès crear gairebé 4.000 llocs de treball en un moment d'intensa destrucció d'ocupació, especialment en el sector de la construcció", reivindiquen.

Aquest compromís rep ara un impuls, dotant amb 85 M€ més l'anualitat 2010 del Pla, que "permetran executar el gruix més important de les inversions que queden per fer al territori". Igualment, "en un context econòmic marcat per les dificultats del sistema financer, per facilitar l'accés al crèdit, a les administracions públiques i als privats, els Programes de Crèdit Local i Caixa Crèdit posen a disposició dels ajuntaments de la província línies de finançament perquè puguin finançar les seves inversions".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat