Publicitat
Segrià · 3 d'Octubre de 2010. 20:25h.

La Fira de Sant Miquel revifa

"La millor edició dels darrers anys", segons l'alcalde

La Fira de Sant Miquel revifa

Ros, amb premiats de la fira

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan H. Simó, han resumit la 56a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 25a edició d'Eurofruit (Saló Internacional del Sector de la Fruita) com "una bona fira amb un nivell de satisfacció raonable” i “La millor edició dels darrers anys”.

Els responsables institucionals han destacat que, malgrat la conjuntura econòmica general, els dos salons han finalitzat amb un “balanç positiu”, i molt especialment Eurofruit, que s’ha beneficiat de la bona campanya fruitera.

Ros ha destacat que el nou format del certamen, la durada del qual ha passat de 5 a 4 dies a petició dels propis expositors, ha estat "un èxit ja que ha permès a les firmes participants estalviar costos" mentre que el nombre de visitants, uns 180.000 aproximadament, s’ha mantingut respecte a l’any 2009.

El paer en cap ha afegit que un saló de quatre dies "pemet mantenir l’equilibri entre els dies més centrats en els visitants professionals i els dies festius més idonis per al públic en general, amb la qual cosa la fira pot combinar el seu vessant de negoci amb el seu component social”. Simó ha incidit en aquest aspecte i ha afirmat que la majoria d’expositors “estan satisfets ja que el saló ha incrementat, fins i tot, el nombre de visitants professionals respecte a l’edició anterior”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat