Publicitat
Selva · 27 de Gener de 2013. 10:57h.

La Fiscalia apunta a Crespo

Relaciona l'exalcalde amb la trama mafiosa de Lloret

La Fiscalia apunta a Crespo

Crespo, durant una comissió al Parlament

L'exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, està en el punt de mira de la Fiscalia Anticorrupció, donat que considera que podria estar relacionat amb els negocis d'Andrei Petrov.

La Guàrdia civil i la Fiscalia Anticorrupció van registrar divendres l'Ajuntament de Lloret de Mar en relació amb "l'Operació Clotilde" que investiga una màfia russa, que hauria aconseguit adjudicacions irregulars que li hauria facilitat el consistori.

Es tracta d'un requeriment d'informació per sol·licitar expedients d'urbanisme, adjudicacions i exempcions tributàries. Les irregularitats s'haurien comès en l'etapa de Crespo a l'alcaldia de la localitat de la Selva.

En concret, són dues les operacions que han fet aixecar les sospites de la Fiscalia. Es tracta de les modificacions que es van fer per a poder construir centres comercials; un en un antic hotel i l'altre on hi havia la plaça de braus de Lloret.

La Guàrdia Civil ja va detenir divendres a quatre persones, entre elles el líder de la organització, l'empresari Andrei Petrov; el seu pare Boris; la seva secretària, Jessica Holguin i l'arquitecta de l'Ajuntament, Pilar Gimeno. Aquest dissabte es va detenir també el president de l'Hoquei Lloret.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ulogio, Balaguer, 27/01/2013 - 14:39

igualito que el Urdangarin!
Ala a privatizar la sanidad catalana que quien parte y reparte se lleva la mejor parte...

#5 Antoni, barcelona, 27/01/2013 - 14:31

Ull viu! . Aquest Crespo no era el que va proposar el conseller Puig com a Director General dels mossos fa 2 anys?. Ara entenc perque va dir que no !. Senyors de CiU, netegin la brossa abans de fer res, o es quedaran sols.

#4 spanish, Madrid, 27/01/2013 - 12:36

el proces ha d´esser net, primer es neteja i despres es fa net sino naixerà podrit

#3 Procés per superar la decadència, Salt, 27/01/2013 - 12:22

Fem una neteja a fons amb desinfecció inclosa i després el que faci falta començant de zero. Està claríssim que aquesta classe política només pot governar en un país del nord d'Àfrica (no a la UE). El dret a decidir dels catalans ha d'exercir-se PRIMER per sanejar les institucions del país.

#3.1 Kropotkin, Vic, 27/01/2013 - 14:57

Jua, jua, jua,...

#2 Kropotkin, Vic, 27/01/2013 - 11:53

Cuando llegue la independencia, este es candidato a ministro de Sanidad, de Economia y de Asuntos Exteriores. Todo un fenómeno.