Publicitat
Segrià · 24 de Desembre de 2009. 16:36h.

La fiscalia arxiva una denuncia contra l'Ajuntament de Lleida

Per presumpte delicte urbanístic i prevaricació


La Fiscalia de Lleida ha decretat l'arxiu de la denúncia per delicte urbanístic que la Federació Catalana d'Empresaris de Sales de Festes i de la Federació Catalana de Locals de Lleure nocturn van interposar contra l'Ajuntament de Lleida per un presumpte delicte urbanístic i prevaricació en la concessió de la llicència d'activitats a la nova discoteca del turó de Gardeny, segons informa el propi consistori.

El decret conclou que "l'actuació municipal, en cap cas pot afirmar-se que hagi incorregut al concedir la llicència en una manifesta il·legalitat". "Perquè la resolució dictada en un determinat assumpte administratiu sigui constitutiva de delicte de prevaricació, és necessari que la mateixa no sols sigui il·legal, sinó arbitrària, i que, a més, s'hagi dictat sabent que és injusta" tal i com indica l'article 404 del Codi Penal, assenyala l'escrit del fiscal.

Així mateix, el document estableix que "l'ús recreatiu de l'espai sembla estar permès al Pla General (d'Ordenació Urbana de Lleida) i per tant l'autorització municipal seria correcta". Afegeix que "com és conegut, aquest mateix espai ha estat cedit a una altra concessionària durant cinc anys sense cap problema"".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat