Publicitat
Barcelonès · 4 d'Agost de 2008. 13:12h.

La Generalitat construïrà un nou túnel a Plaça Catalunya

Nova cua de maniobres de Ferrocarrils

La Generalitat construïrà un nou túnel a Plaça Catalunya

Imatge de la Plaça Catalunya

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat el procés d’informació pública de l’estudi informatiu i l’estudi d’impacte ambiental per a la construcció d’una nova cua de maniobres d’FGC a l’estació de Plaça Catalunya. L’actuació servirà per incrementar la capacitat de la línia del Vallès un 33% i millorar les freqüències de pas dels 2 minuts actuals als 1,30 minuts en hora punta. La nova cua, de 750 metres de longitud aproximadament, discorrerà pel carrer de Fontanella fins a la Plaça d’Urquinaona, i tindrà capacitat per a estacionar fins a 3 trens. El projecte, que suposarà una inversió de 108 MEUR, comprèn també la remodelació de les instal·lacions de l’estació i la reforma dels accessos ferroviaris.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Aleix, Bcn, 05/08/2008 - 02:44

Ramon, sense CiU no s'acaba el món. Pujol va deixar el palau i la terra segueix girant encara que aprofiteu tots els accidents i esllavissades en obres públiques per demonitzar el govern. Tan poca imaginació hi ha al carrer còrsega?

#1 Ramon, Barcelona, 04/08/2008 - 23:10

Un túnel a Plaça Catalunya planteja un problema greu: quan s'enfonsi, els grapalluts del Tripartit i els seus palanganers del Col·legi de Periodistes ja em diràs com podran protocolitzar que els turistes no facin declaracions a mitjans dels seus països.