Publicitat
Barcelonès · 10 de Gener de 2013. 19:39h.

La Generalitat també fa impagaments

L'Hospitalet es queixa que Ensenyament "ha incomplert el seu compromís" per pagar les beques menjador

La Generalitat també fa impagaments

Marín, durant la visita a una escola aquest dijous

L’alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha denunciat l’incompliment, per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, dels compromisos que havia adquirit amb el consistori.

Núria Marín ha dit que "hem avançat el 50% del que correspon a la Generalitat en concepte de beques menjador  per al primer trimestre del curs ja que la Generalitat ha incomplert el seu compromís. Ho hem fet per garantir el servei als infants".
 
Núria Marín ha anunciat que "continuarem avançant el 50% si la Generalitat continua incomplint el seu compromís de finançament d’aquest servei".
 
L’Ajuntament ha avançat al Consell Comarcal del Barcelonès -l’ens que gestiona els ajuts econòmics- la quantitat de 218.000 euros corresponents al 50% dels ajuts individuals de menjador atorgats als alumnes de les escoles del municipi pel que fa al primer trimestre del curs 2012-2013, davant la constatació que la Generalitat de Catalunya no ha fet efectiu l’ingrés acordat per a aquests ajuts.
 
L’alcaldessa ha dit que "l’objectiu és garantir que les famílies que ho necessitin continuïn rebent puntualment l’ajut econòmic per al menjador dels nens i de les nenes de L’Hospitalet i que les empreses concessionàries del servei cobrin puntualment".
 
Núria Marín ha explicat que l’Ajuntament s’ha vist forçat a redirigir els recursos destinats a serveis que no són competència municipal a cobrir les competències obligatòries dels ajuntaments i els programes de cohesió social, que són la prioritat del Govern municipal.

També ha demanat a la Generalitat "que prioritzi les polítiques adreçades a les persones i que tingui sensibilitat per fer front als temes educatius, ja que és qui té les competències en aquest àmbit".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat