Publicitat
Osona · 2 d'Octubre de 2013. 19:35h.

La Guàrdia Urbana tanca els regidors de PxC en unes dependències municipals

Anglada apel·la a la "llibertat deambulatòria"

La Guàrdia Urbana tanca els regidors de PxC en unes dependències municipals

Anglada, en una foto d'arxiu

El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament de Vic ha denunciat que la Guàrdia Urbana va deixar els regidors d'aquesta formació van tancats en dependències municipals el passat 20 de setembre.

Segons la formació que lidera Josep Anglada, els regidors de la seva formació no van poder entrar al despatx municipal en "trobar-se el pany canviat de l’entrada de l’edifici que dóna excés als despatxos dels grups municipals".

Després de trucar la policia local per accedir-hi a l'immoble, "la sorpresa en majúscula, va ser quan els agents de la Guàrdia Urbana els van comunicat que tenien ordres de deixar-los tancats, i que quan acabessin la feina tan sols havien de telefonar la Guàrdia Urbana perquè els anessin a obrir", han remarcat.

Anglada ha acusat el consistori de la privació "d'un dret fonamental com és la llibertat deambulatòria, consagrat a l'article 19 de la Constitució". En aquest sentit, ha carregat contra el regidor de Convivència i Seguretat, Joan Ballana, del qual ha dit que és "una persona que ha demostrat no estar capacitat per exercir el seu càrrec, ja que ell era coneixedor dels fet i no va fer res per impedir-ho".

"Encara que el problema estigui resolt satisfactòriament, un cop sapiguem el nom del responsable no descartem posar la corresponent demanda via contenciós administratiu al responsable dels fets", ha conclòs el dirigent ultra.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, Comarca Garraf, 03/10/2013 - 21:43

Doncs penso que es va actuar de manera infantil. Això de caviar el pany! Sentencias haylas. Les ordres es tenien de donar per escrit. O qui ho va fer de paraula perquè s`actués de tal forma... ens apropem a actuacions fosques. Encara que el fonament hi sigui, parlant s`entenen les persones.

#3 Assumpció , VIC , 03/10/2013 - 10:44

Ja sabem com és el govern CiU-ERC que tenim a Vic, estic desitjant que siguin les eleccions de 2015 perquè jo, els meus fills i els meus néts votem a Josep Anglada i mai he votat PxC però Vila d'Abadal i Ballana són uns incompetents i he pertangut a CDC molts anys. PxC continuar treballant per Vic

#3.1 orl, v, 03/10/2013 - 15:59

Aviam Assumpció, L'Anglada és el cap de llista de PxC.
Si l'has votat, cap problema,però implicitament amb el teu vot comparteixes el seu racisme, la seva xenofòbia, i el seu discurs anti tot.
Treballa per Vic, ques'hi viu molt bé.

#3.2 Assumpció, VIC , 03/10/2013 - 19:51

Racisme és quan un autòcton d'aquest país demana una ajuda i no la donen però quan el primer marroquí o pakistanès la demana es la donen, també jo he conegut Vic fa molts molts anys i els problemes a Vic els tenim des que tenim un 27 % d'immigració ja estem cansats.

#2 oriol, cspna, 03/10/2013 - 00:07

Que collons foten a Vic amb aquest impresentable a l'ajuntament!!!
Només la cara ja diu "soc un delin....", i quanparla, queda clarissim.
Com és que hi ha tants porcs a Vic??

#1 Papaluna, Barcelona, 02/10/2013 - 23:30

Com que heu fet tantes coses estranyes i us comporteu de manera tan erràtica us pren tothom com el pito del sereno i com a cap d'esquila. No us conviden a cap tele i no sortiu enlloc, excepte aquí, a E-N, curiosament. I això que teníeu a les mans la Coca Cola i podíeu haver estat un partit potent.