Publicitat
Barcelonès · 2 de Març de 2011. 18:22h.

La guerra dels Santis

Santiago Vilanova competirà amb Santiago Espot per ser alcaldable de Solidaritat per Barcelona

La guerra dels Santis

Santiago Vilanova, durant la presentació de la coalició SI per a les eleccions al Parlament

El membre i fundador d'Els Verds-Alternativa Verda, Santiago Vilanova, ha anunciat que es presentarà a les eleccions primàries que Solidaritat Catalana per la Independència organitzarà per triar el seu candidat a les municipals de Barcelona. En aquest sentit, ha apuntat que encapçala una candidatura “independentista, republicana i ecologista” que busca “reforçar les bases de la coalició”.

Vilanova és el segon candidat que es postula per ser alcaldable de SI, després que ja presentés la seva candidatura el líder de la plataforma Catalunya Acció, Salvador Espot. A més, la seva formació és una de les cinc dels sis partits de SI que han renovat el seu acord per presentar-se en coalició a les eleccions municipals de Barcelona, un pacte al qual no s'ha sumat Democràcia Catalana, el partit de Joan Laporta.

Vilanova (Olot, 1947) és llicenciat en Ciències de la Informació. Va ser candidat per Girona de la coalició Nacionalistes d'Esquerra a les primeres eleccions al Parlament l'any 1980; candidat d'Alternativa Verda a les legislatives de 1986; candidat per la Confederación de Los Verdes a les eleccions al Parlament Europeu de 1987; candidat a la presidència de la Generalitat per Alternativa Verda a les autonòmiques de 1988. En les darreres eleccions municipals es va presentar amb la CUP a Sant Feliu de Guíxols, però no va acosneguir cap regidor.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadanista, Barcelona, 03/03/2011 - 00:12

Eso de ponerse Santiago en pie de guerra viene de cuando querían que los moros se fueran de España. Pero estos Santiagos separatistas no se parecen al original. Así que nada de guerra, todo lo más alguna palabrota.