Publicitat
Gironès · 20 de Maig de 2011. 13:42h.

La històrica Núria Cadenes dóna suport a SI

Envia una carta de suport a l'alcaldable de Solidaritat a Girona Santi Niell

La històrica Núria Cadenes dóna suport a SI

Núria Cadenas

L'alcaldable de Solidaritat a Girona, Santi Niell, ha rebut una carta de suport de la militant històrica de l'independentisme català d'esquerres i fundadora dels Maulets, Núria Cadenes. Núria Cadenes ja va tancar la llista que va portar Toni Strubell a ser escollit diputat per Girona a les passades eleccions nacionals per Solidaritat.

En el text expressa que "l’independentisme viu un procés de creixement constant és una constatació d’aquelles que es demostren amb dades i amb el cor també, amb les enquestes i les mobilitzacions immenses i amb aquesta alegria que no sempre pots descriure però que sents i s’encomana".

Sota el títol "A Girona, ara SI", Cadenes manifesta que "el creixement que ens ha dut fins a l’actual desinhibició ha tingut un seguit de salts, d’onades que li han acabat de donar impuls: si ens centrem en les darreres dècades, podem dir, esquemàticament, que els anys 80 van ser els de l’empenta jove per guanyar el carrer; després va arribar l’extensió, allò que anomenàrem independentisme sociològic; i ara, il·lustrat amb el bell esclat de les consultes, tenim la sort de viure l’onada immensa de l’independentisme desacomplexat, el que ja es vol majoria social, el que ja comença a veure que sí, que va de bo, que és necessari i, sobretot, que és possible".

Per últim, la militant del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN) considera que "per fi l’independentisme ha deixat de ser una etiqueta de grup per esdevenir característica de majoria. És que no aprofitarem aquest moment? És clar que SÍ!" i afageix que "et desitjo molts vots aquest diumenge per avançar junts en aquesta lluita cap a l’alliberament nacional i que les gironines i gironins et facin confiança per portar l’independentisme a l'Ajuntament".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#21 Joan, Barcelona, 22/05/2011 - 11:52

La Núria argumenta i els altres insulten, Són maneres i estils. Força independència!

#20 Oscar, Balaguer, 22/05/2011 - 11:29

Aquesta nuria cadenes és la xivatona que donave les dades personals de les víctimes als assassins per que les puguessin assassinar no?
Doncs quin detritus humà!

#20.1 Joan, Barcelona, 22/05/2011 - 11:55

Abans d'escriure tonteries i insultar, informa't, home, i tot això que ens estalviarem.

#19 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/05/2011 - 10:46

Al terminar la faena tirad bien de la Cadena a ver si por el sumidero se arrastra todo su entorno político
que en otro país sería calificado de delincuente

#19.1 Lluis C, Banyoles, 22/05/2011 - 13:37

És això el que volem. Un altre pais, i que totes les rates espanyoles com tu cardeu al camp cap a casa vostre

#19.2 embolicat, Puigcerda, 22/05/2011 - 17:10

tens tota raó del mon sufuro en algun país seria calificada de deliquent, però això només passa al teu país, aquell que bé governant per dictadors i que disposen de un pollastre al mig de la bandera. Als paísos Democràtics la gent te dret a opinar dir i diferir el que vulgui al teu no.

#18 pep, manresa, 22/05/2011 - 09:51

Aquesta vegada ho tinc clar, votaré SI com a única opció que té clara la prioritat de la independència sense sectarismes ni dogmatismes suposadament ideològics, i si fos d'un lloc on no hi ha llista m'abstindria, tot i que en aquests casos sempre havia optat per la menys dolenta, ara no.

#17 Barbara, Tanger, 22/05/2011 - 03:42

L'unica manera de donar suport al Independentisme es votar Units.......el demes es votar Conveniencia i Unio-amb-españa.................