Publicitat
Baix Llobregat · 25 de Setembre de 2012. 11:22h.

La independència arriba al Baix Llobregat

Collbató es declara "territori català lliure" amb el suport de dos regidors del PSC

La independència arriba al Baix Llobregat

Imatge de l'Ajuntament

El ple municipal de l'Ajuntament de Collbató ha aprovat una moció segons la qual el municipi es declara "territori català lliure". D'aquesta manera, es converteix en la primera localitat de la comarca del Baix Llobregat a fer-ho.

El text l'ha presentat el grup municipal de CiU que, amb dos regidors, governa al consistori gràcies a un pacte amb el PSC, ERC i un grup independent. Dels quatre regidors del PSC, dos han votat a favor, un sigui abstingut i el quart ha votat en contra.

Amb la moció, el consistori també reclama al Parlament que comenci la construcció de l'Estat Català amb una hisenda o un banc o que declari el 12 d'octubre dia laborable. L'alcalde de Collbató, Ramon Ferrer (CiU), ha dit que "acceptem de manera provisional les lleis espanyoles i instem el Parlament a que comenci a fer una nova legislació".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Enric Faus, Collbató, 26/09/2012 - 09:51

La moció l'ha impulsat el regidor del grup municipal d'ERC Miquel Solà i ha estat signada conjuntament amb CiU i el GIC (Grup d'Independents de Collbató). L'equip de govern de Collbató el forma CiU (2 regidors) i el PSC (4 regidors). Seguim sumant!!!

#1 Funciinal, Bcn, 25/09/2012 - 15:15

Los de Collbato pueden hacer todo el humo que quieran, pero antes o despues deberan responder por su deuda, una de las mas altas y de cuyo agujero no podran salir ellos solos.
Yo propongo que tras esta declaración, el estado les retenga "cautelarmente" las aportaciones. A ver que comen este mes.

#1.1 Collbatoní, Collbató, 25/09/2012 - 20:20

El nostre poble té un pla de sanejament municipal en marxa des de 2005 que ha permès reduir el deute a menys del 50% en aquests anys, i ens ho hem fet solets... Les "aportaciones " suposo que vols dir els nostres impostos no? Ah! I a casa mengem de la nostra feina a l'empresariat privada...